Kirsikka blogja | Önmegvalósítás.hu

Nagyon tetszett, itt a helye! :)

250px-Aang_avatar_state_002.jpg

Először újabb anime hülyeségnek tartottam. Aztán lassan döbbenet lett belőle, majd szenvedély. A világ népei, a négy őselemhez tartoznak. Egyes kiválasztottak tudják a népük elemét idomítani is... (ezt nem részletezem) Aang, a főhős, az Avatar, mind a 4 elemmel képes bánni, illetve a tanulási folyamatát követjük nyomon: Aang meditál, szellemi lényekkel kommunikál a spirituális megvilágosodásról, valamint ami legjobban megfogott, egy guru a csakrákról a következőket tanítja neki:

1. csakra (gyökér)
-föld elem
-túlélés csakrája

cokezerovisID.jpg

Néhány éve nem iszom kólát. Annak ellenére, hogy szeretem. Eldöntöttem ugyanis (bár csak a felszínen), hogy nem teszem ki az amúgy is érzékeny emésztésemet ilyen maró, ártó dolognak. Amikor más itta előttem és megkívántam, elég volt megszagolni.
El is neveztem folyékony kátránynak. :)

DSC09645.JPG

Annyira jól voltam pedig...! Pontosan azt éreztem amiről vasárnap beszélt Sanyi, hogy annyira jó élni, annyira jó nekem... de jött ez a nóta:

"Most múlik pontosan,
Engedem hadd menjen
Szaladjon kifelé belőlem
Gondoltam egyetlen
nem vagy itt jó helyen
nem vagy való nekem
Villámlik mennydörög
ez tényleg szerelem."

szerelem-279x300.jpg

Idézem: "Szeretni a szerelmesünket kell, meg maximum a családunkat, esetleg olyan elvont fogalmakat, mint a haza. (...) Ennyi a kapacitásunk! Örüljünk, ha ennyire futja!"

A keddi dunaújvárosi klubban elhangzott egy mondat, ami azóta is fogva tart: "ha tökéletesen elfogadnánk magunkat, a minket ért kritikára csak úgy reagálnánk: íme, egy elégedetlen ember "

Pénteken egy órán nagy egyetértés volt abban, hogy az ember nem tud álmában meghalni, mert pont a halál pillanatában felébred... pontosabban szólva felriad. Én más véleményen voltam, de bizonyíték, tapasztalat híján, magamban tartottam a véleményemet.

UlIqmHJn-SK.gif

Tegnap egy beszélgetés során nyakon vágott ez a kérdés.
Miért kell, hogy azt érezzük ismerjük a másikat?
Bizalom. Biztonságérzet.
Ha nem ismerjük, instabil a helyzet... kiszámíthatatlan, megszületik a félelem: fájni fog.

Tartalom átvétel