kissguba blogja | Önmegvalósítás.hu

Sziasztok!

Igazából egy kérdéssel fordulok hozzátok.Aki ismer,az tudja hogy nem rég kezdtem meditálni.Aki meg nem ismer,most már az is tudja:D

A kérdésem a következő: Mostanában 1-2 meditáció alkalmával ahogy egyre mélyebbre kerülök,elkezdek szédülni.Ez először fura érzés,olyan mint amikor részegen fekszik le az ember,csak nincs hányinger.Később viszont olyan érzéssé alakul mint ha ki akarnák lépni a testemből,de nem tudok és ezért forogna inogna a talaj.Szerintetek ez normális???

Nem volt a környéken földrengés abban az időben, megnéztem!!!:))))

Előre is köszi a válaszokat.

Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni, ami velem történt meg kb két és fél évvel ez előtt. Ez egy hónappal azután történt,hogy abba hagytam az ivást.

Sziasztok! Tegnap este megpróbáltam egy kicsit meditálni. Teljes kudarc volt.Egy MP3 felvételt hallgattam amiben arcokat kellet volna elképzelnem,10-et.

Sziasztok! Ezt egy bemutatkozó blognak szánom. Magamról annyit , hogy .kb. 2 hete kezdtem el ezzel a témával foglalkozni. megnéztem a Titok .c. filmet. Nagyon tetszett és elhatároztam hogy változtatok az életemen. Én már egyszer hoztam egy ilyen döntést,két és fél évvel ezelőtt.Azóta józan vagyok. ebből kiderül, hogy alkoholista vagyok,de már csak passzív két és fél éve. elég ideges típusú ember voltam két héttel ezelőttig.

Tartalom átvétel