Szerintetek is ilyen egy spirituális szerelem? | Önmegvalósítás.hu

Szerintetek is ilyen egy spirituális szerelem?

Hozzászólások

43 hozzászólás
keress meg
2008. november 17. hétfő, 11:27 | andyaerobik

Szia

Nagyon örültem, amikor ezt olvastam, mert szóról szóra ugyan ebben a cipőben vagyok....minden egyes dolog ugyan ez.
Jó lenne erről beszélgetni....hátha jutunk valamire, mert én sem tudom, hogy mit tegyek...

Andy vagyok, edző már 14 éve, a sport az életem és a buddhizmus, a dharma, de nem megszállottan.
Egyedül nevelem a 14 éves fiam...

Ha gondolod, beszéljünk és tanácsot adunk és cserélünk: msn: andyaerobik@hotmail.com
Minden nap 4-5 edzésem van, de nap közben és este 21 30 után fennt vagyok..

Köszönöm, szia

Kirsikka képe
engedés
2008. november 17. hétfő, 18:13 | Kirsikka

Szia! Szerintem kicsit engedd el... ásd bele magad valamilyen foglalatosságba, mert minél jobban sóvárogsz, ő annál jobban zár. Bár nem láttam/olvastam a Mennyei próféciát, annyit tudok, hogy minél jobban akarod és minél görcsösebben vágyódsz a közeledése után, annál messzebb tolod el magad tőle. Biztos szeret ha azt mondja -messze nem tartok ott, hogy érteném miért kellene uralkodni az érzelmeinken, de abban biztos vagyok, hogy meglesz a gyümölcse ha nem kapaszkodsz tíz körömmel belé. (tapasztalat:P)
Hajrá!:)

heidi képe
Köszönöm nektek!
2008. november 18. kedd, 9:49 | heidi   Előzmény

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT! Nagyon sokat segítettetek nekem, hogy tudjak tovább haladni az utamon! És a válaszaitokban benne van mindaz, amiket a kedvesem is elmondott már többször, csak én nem értettem... mivel ő jóval előrébb jár mint én, nem értettem meg, miről van szó, és ragaszkodtam a régi berögzött dolgaimhoz! És itt az idő, hogy elengedjem őket, és továbblépjek, és felnőjek a páromhoz, aki egyébként egy csodálatos ember, nemcsak az én számomra, hanem látom azoknak az embereknek a körében is akiket már továbbsegített az útjukon!Többek között személyiségével engem is segített, pont azzal, hogy hagyott
"vergődni" hogy rájöjjek a dolgokra magamtól...És utána mindig csak mosolyog rajtam...
Úgy érzem ezzel a témával még sok útkeresőnek segíthetünk,! ÉS MEGÁLLAPÍTHATJUK, HOGY A SPIRITUÁLIS SZERELEM AZ VALAMI EGÉSZEN MÁS SZERELEM!
És kapcsolódhatunk Sanyi korábbi kérdéséhez is, hogy ki a MESTER? Hát számomra most ti azok vagytok! Mesterek, akik rávezetik a keresőt a helyes útra, mindannyian egymás mesterei vagyunk az életben! És kimondhatjuk, hogy szükség van mesterre az utunk során, hiszen a válaszaitok nélkül, mire magamtól rájöttem volna, hogy most melyik a helyes út, lehet hogy tönkrement volna az én csodálatos kapcsolatom! Még egyszer köszönöm!

heidi képe
Valami mégsem stimmel...
2008. november 20. csütörtök, 19:01 | heidi   Előzmény

Hát ez az! Ezért vívódom, mert olyan mintha közönyös lenne velem sokszor... És főleg azt nem szereti, ha valami lelki probléma elkap, és vergődök benne, azt mondja, hogy én ilyenkor manipulálom őt, szeretném ha azonosulna velem és a problémámmal, márpedig ő nem akar, nem akarja magára venni ezáltal az én problémámat! Érted? Vígasztaljam meg magamat, stb... és mint tudjuk, pont ilyenkor mekkora szükségünk van rá, hogy érezzük a másik szeretetét, támogatását, felemelő szavait... De állítólag pont ez az energiarablás!!!Szóval, jó lenne olyanok történetét olvasni, akik ezt már a valóságban megtapasztalták, és megvalósították.....

A kérdésedre válaszolva, úgy tűnik, ilyenkor direkt bezáródik, de közben ad útmutatásokat, merre megyek, mit tegyek, de én ilyenkor nem erre vágyom, hanem a szeretetére....Amúgy teljesen elfogad engem, azt mondja, nem akar megváltoztatni, és mindig megbeszéljük a tapasztalataimat, ha "dolgozom magamon".....A második kérdés érdekes... mert ha a bennem lévő hiányok betömésére használom, akkor az nem tudatos, most gomdolom át ahogy olvastam, akkor nekem kell még felnőnöm hozzá........aha....

SZABÓ GABRIELLA képe
Gratulálok
2008. november 22. szombat, 17:57 | SZABÓ GABRIELLA   Előzmény

Gratulálok, nagyszerű írás. Öröm az ilyet olvasni, nagyon tanulságos.

heidi képe
Csodálatos amit Írtál!
2008. november 22. szombat, 19:02 | heidi   Előzmény

Szia Csizike!
Hát egyszerűen még nem tértem magamhoz, többször el fogom olvasni, amiket írtál, és tuti, hatalmas mankókat küldtél a számomra! A legcsodásabb még abban, hogy ennyi mindent írtál, hogy 2 napja intenzíven kérem az angyalok segítségét, útmutatását, és úgy érzem , általad üzentek nekem!!!!És írod, hogy véletlen csöppentél a beszélgetésbe.... mint tudjuk, véletlenek nincsenek..... Most nincs több időm írni, de még jelentkezem! köszönöm neked és az angyaloknak.....!
Minden jót és szépet neked a továbbiakban szeretettel: Hédi

ÉS TUTI HOGY MOST SOK KERESŐNEK SEGÍTESZ MEGTALÁLNI A HELYES UTAT A PÁRKAPCSOLATÁBAN.........

Kirsikka képe
igen
2008. november 23. vasárnap, 20:00 | Kirsikka   Előzmény

Rengeteget segített!:) KÖSZÖNÖM!!!!!!

Inyó képe
Életek tudása
2008. november 22. szombat, 23:50 | Inyó   Előzmény

Aztaaa..., te sem ebben az életedben kezdted!:-)

Köszönöm az írásaid! 

Sziasztok, Mivel Heidivel nagyon hasonló cipőben járok, és
2008. november 23. vasárnap, 16:39 | Tia

Sziasztok,

Mivel Heidivel nagyon hasonló cipőben járok, és teljesen átérzem a vívódásait. Végigolvastam az összes hozzászólást, amelyek kedvesek és tényleg hasznosak is.
Azzal én is valahol tisztában vagyok,hogy elsősorban magunkban kell rendet tennünk ahhoz,hogy el tudjuk fogadni magunkat és a helyzetünket. Pont erről szól ez a kínlódás.. próbáljuk helyretenni a dolgokat magunkban.

Viszont hogyan fogadhatná el magát az ember, ha folyton azt érzi,hogy nem kell vagy nem úgy kell, ahogyan szeretné. Ha ő szívből szereti a másikat, benne ott a vágy, a tűz, de mindez viszonzatlan? Akkor az szerelem egyáltalán? Ha én szeretem szerelemmel és nem félek kimutatni is azt, ha nem félek a kételyeimet is megosztani vele azért,hogy jobban meg tudjuk találni a hibát, ami miatt nem működik és mindez süket fülekre talál, akkor az milyen szeretet, szerelem? Hol a támogatás, hol a társ akkor??
Az rendben,hogy a szeretetnek vannak nyelvei, amik különbözőek, emiatt elmehetünk egymás mellett. De a szerelem szerintem más. Ott nincs külön nyelv, mert abban ott a tűz a vágy a szenvedély, ami látható kell,hogy legyen. Ha ott van egyáltalán...
Én magamban talán már tudom is, hogy mi a válasz erre a vívódásra(én most a magam esetéről nyilatkozom) Az,hogy ez egy egyoldalú szerelem, ami a másik fél részéről "csak" szeretet. Ahhoz pedig,hogy az ember az önbecsülését is visszakapja, önmagát elfogadja, ki kell lépni ebből, ha nem elégszik meg annyival,hogy szeretik, mint embert, de nem szerelmesek belé.

Egy ilyen helyzetre nincsenek praktikák és gyógymódok. Ha azt érzi az ember,hogy nem szeretik igazán, az egész nem stimmel, azt nem véletlenül érzi szerintem. Ha pedig mindezen próbál az ember változtatni, de egyedül marad ebben, akkor az mindenképp megadja a választ mindenre.

heidi képe
Ez nem én vagyok...
2008. december 02. kedd, 16:54 | heidi   Előzmény

Szia Csizike!

Nagyon nagyon köszönöm mégegyszer a hozzászólásaidat, és hatalmas tanításaidat, ami biztos sokakanak mutataott utat rajtam kívül is.... DE ez a Soma téma. meg a nlcafe.hu nem az én oldalam, valahogy nem olyan tipus vagyok, aki ott olvasgat... Somát imádom!!! Haláli jó fej!! A könyvei is megvannak. De szerencsére a párkapcsolataimban nem vagyok az a tipus, mint amikről a cikkben szó van... elég egyedi eset vagyok, úgy hiszem...Én inkább nehezen adom fel az álmaimat, mert azok vannak rendesen, és ebben benne van a párkapcsolat is, mert így kerek az élet, ha az embernek van egy szép, tartalmas párkapcsolata, amelyben együtt meg lehet valósítani sok mindent, és kiteljesedett életet lehet élni... Ilyen háttérrel mindenkinek több ereje van a mindennapokhoz is! Tudom hogy önmagunkat kell elfogadni, és szeretni, és csak menni a másik mellett az úton, ezt igazán most tudatosítom, mélyítem, ez igaz! De azt ne mondja nekem senki, hogy spirituális életet él, és szereti önmagát, szereti Istent, és az angyalok mindig vele vannak, és ez elég a szép élethez, s közben egyedül él. Ez az én felfogásomban nem fér bele. Egyedül szeressem magamat, mondjak magamnak szép szavakat, tűzzek fel egy egy kis cuki üzit a falra, s este pedig öleljem át magamat, és símogassam a testem, mert hát az érintés nagyon fontos. És szeretem magamat.Ilyen program bennem nincs, és ha minden úgy kerül az életembe, hogy magam vonom oda, hát sok csoda vár még rám, mert csupa szép gondolatom és álmom van, amiből amúgy sok megvalósult már.. Most a párkapcsolatomat kell megértenem, benne magamat és a páromat, és ha összeáll a kép, és ebben a témában megvilágosodok, akkot megmutatja a további út magát. Lehet hogy tényleg nem ő az akivel megvalósíthatom önmagam és az álmaim.... Türelem, figyelés.... és meglessz az út. MOST ez van!
Sajnos most nincs több időm, de majd folytatom! Várom a további gondolatokat, közvetítéseket! Az 1. 2. 3. 4. mind telitalálat volt!

Szeretettel: Hédi

Merjem szeretni?
2008. december 03. szerda, 10:55 | zsuzsanya   Előzmény

Szia Heidi,

Olvasgatom a hozzászólásokat, egy kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a zűrös érzéssel.
Sikerült rendesen összekuszálnom a saját érzéseimet egy többszörösen reménytelen szerelemmel. Nagyon röviden: 23 évesja lányom fiú után Angliába utazott egy éve dolgozni, megszűnő munkahely miatt én is utánuk. Lelkiismeret furdalás, hogy a tini lányomat és felnőtt fiamat apukával itthon hagytam, aki egy szóval sem tartott vissza...
Lányom a fiújával szét, kezdődött a versenygés. Ő 30, segítőkész és szerény, de a lánynak csak haverként kellett, ezt mondta is neki folyton. A munkaközvetítő iroda sofőrjeként naponta vitt a kocsijával a munkahelyre bennünket. Nem szép, nem magas, de arany muszlim szíve van, remek humora és kisfiús mosolya. Már az első találkozásnál tudtam, hogy nekem nagyon szimpatikus, egyre inkább mágnesként vonzott, szóval kezdtem belezúgni. Ő viccesen maminak hívott eleinte, mikor a lány más fiúkkal randizott, már a nevemen. Segített nekünk lakást keresni, hol nálunk, hol nála és a barátainál főzött isteni arab ételeket, tanulta a magyart. Ekkor kezdődött, hogy kezdtem érezni, amit ő, a gondolatait, a szenvedését. Ugyanazt, amit a lányom végett érzett, én is átéltem vele kapcsolatban. Mindig másnap, mikor elmondta mi volt vele, megdöbbentem, velem is ugyanez volt. erre gondoltam, ezt csináltam. Nem mertem elmondani a lányomnak, bolondnak nézett volna még ennél is jobban.
Látogatóba hazajöttem, de éreztem, hogy a szívem ott maradt. Rohantam vissza, reméltem, hátha felfigyel rám. Én csak valakinek az anyja voltam, nem nő. Már se enni, se aludni nem tudtam. A lánnyal együtt laktam, dolgoztam, éltem, folyton veszekedtünk. Nem volt miért tovább maradnom, 5 hónap után hazajöttem végleg. Utolsó este elmondtam neki, mi az oka a távozásomnak, mindenki úgy tudta, csak hiányzik a családom. Nagyon zavarban volt szegény, szerencsére. Képes lettem volna gondolkodás nélkül elhagyni a hazámat, a családomat, menni vele keletre, csadort hordani, focicsapatot szülni. Eljöttem, nehogy valaki meglássa, mit érzek, náluk még köveznek a házasságtörésért. Búcsúzóul egy arany karláncot adtam neki, és egy puszit is az arcára. Nem visel ékszert, de a lányomtól tudom, hogy hordja, állítólag az anyjától kapta...
Szeretem a férjem, becsülom, de testvérként, a tűz már másé. Szemvedek a titok miatt, amit nem tettem meg, csak álmaimban. hiányzik a hangja, a mosolya. Talán már sosem fogom látni. Itthon szembesültem az önsajnálattall, az önbecsülésem nulla volt özvegynek éreztem magam. Nem tudtam jobb megoldást, hogy ne sérüljön se a családom, se az ő, se a lányom. Mit számít, én mit akarok, ha az másnak nem jó?
Kérdések gyötörtek: miért pont ő, és most? Ha nem lennék házas és 15 évvel idősebb, kellenék-e neki? Miért csak az ő gondolatait vettem? A családom furcsán nézett rám, folyton sírtam, ateistaként ramadant rartottam.
Szerencsére rámtalált Sanyi oldala, és nagyjából képbe kerültem. Azóta bezártam a folyton nyitott szívcsakrámat, meditációkkal már a gödör pereménél vagyok, hátha szűnik a ko-dependenciám. Jógázok, beiratkoztam tai-chire, és csi-kungra. A szívem és a testem mást mond, mint az eszem. Nem tudtam jobb megoldást, hogy ne sérüljön se a családom, se az ő, se a lányom. Hiába mondják, hogy kb 10 évet letagadhatok, akkor is tudom, hogy ő olyat érdemel, akivel végig mer menni az utcán, leélhet vele jó pár évet. De elengedni nem tudom, az egóm nem engedi. Úgyhogy a szívemben marad, olyan, mint a másik felem. Ha becsukom a szemem, velem van, szárnyakat ad. Néha még vele álmodom, lehet, hogy gondol rám? Te jó ég, mi lesz, ha mégis találkozok vele?
Remélem, meglesz a labirintus kijárata. Leporoltam az agykontroll tudásom, rástartoltam a vonzás törvényére. Ez tarthatatlan, hogy hónapok óta álmodozok, munkát kell keresnem mielőbb. Egyre erősebben éreztem a késztetést, befizettem egy nagymotor tanfolyamra, tavasszal lecserélem egy chopperre a régi mocimat. És kezdek valamit ezzel a tapasztalással, fejlesztem a belső érzékelésemet, szeretnék minél több embernek segíteni, talán egyszer gyógyító lehetek.
Köszönöm első mesteremnek, a káosz előidézőjének.

heidi képe
Köszönöm Álmibaba...
2008. december 07. vasárnap, 9:53 | heidi   Előzmény

Szia Kedves álmibaba! Köszönöm a hozzászólásodat, és a tanácsodat, nagyon igaz....... Erre már rájöttem , megértettem, és dolgozom rajta........ De kíváncsi lennék, konkrétan, ha te is voltál hasonló szituációban, és túljutottál rajta, mindezt hogyan élted meg, hogyan történt, hogyan "szerettél bele önmagadba"? Hogyan szabadultál meg az önsajnálattól, a félelmeidtől, milyen gyakorlatokat csináltál, vagy egyáltalán miket csináltál? Azt én is már határozottan tudom, hogy harcba kell szállnom önmagammal, sőt a harc már keményen folyik, és már sokmindent másképp látok, de AZT MEG KELL ÁLLAPÍTANUNK, HOGY A SPIRITUÁLIS EMBEREK SZERELME MÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én hagyományos érzések szerint vágyom a szerelmére, de ő ezt már másképp éli meg, és ez itt a lényeg, nincs szüksége kitörő érzelmekre, álladóságra törekszik, és azt mondja, tud uralkodni az érzelmein, és ha elindul valami érzelem benne, azt nem hagyja fokozódni.................... sem lefelé, sem felfelé..................... érteni értem, de erre egyenlőre képtelen vagyok, sőt lehet, hogy soha sem fog menni, mert túl érzelmes tipus vagyok, és jólesik minden kedves szó, minden érintés, és minden kedves gesztus, és az is jól esik, ha az általam adott kedvességek célbaérnek, és látom, hogy örömet szereztem vele. Ez akkor szerintetek nem normális?
Írod, hogy te is döntöttél anno.................... írnál erről bővebben, miben voltál, és mi történt, hogyan történt?
Előre is köszi, és minden jót neked: Hédi

heidi képe
Angyal! Tényleg köszönöm!
2008. december 31. szerda, 11:55 | heidi   Előzmény

Válasz secrets néven szereplő ANGYALNAK!

Hát tényleg nem csoda, hogy a barátaid angyalnak hívnak! Megnéztem az írásod időpontját, és érdekes az egybeesés, de előtte az este folyamán komoly és fájdalmas beszélgetés folyt a kapcsolatunkról a párommal, és én felevetettem neki, hogy fejezzük be, és menjen mindenki a maga útján tovább. Persze, mindez nagyon fájdalmas volt számomra, mivel sajnos nagyon szeretem őt,/ csak azt nem tudom már, hogy miért?/és az elengedés nagyon nehéz és fájdalmas ilyen esetben, és én is tudom mindezt amiket te is leírtál nekem, és előtted is leírtak , ha elolvastad, és tényleg nagyon sokat segített nekem minden hozzászólás, és tényleg a spirituálisan gondolkodó emberek mind csodálatosak...................épp ezt szeretem a páromban többak között, nehéz ilyen társat találni, akivel lehet élni ezeket a dolgokat...........................
SZÓVAL, 00:12 perckor küldted az írást, és éppen akkor nagyon sírtam magamban, előtte pedig sokat imátkoztam az angyalokhoz, és úgy érzem, nem véletlen, hogy épp ekkor írtál nekem...........................
Igaz, csak most olvastam el, és mivel még nem érzem magam a legvidámabbnak, így nagyon jólesett olvasni, és ma nagyon sokat jelentenek a soraid számomra!Olyan angyali üzenetnek veszem!
Nagyon érdekes ember lehetsz, érdekes, amikor az embereknek ilyen képességei vannak.............
Szivesen elmennék én is hozzád egy személyes beszélgetésre egyszer, mivel most egy ilyen gyógyításra nagy szükségem lenne, amiről írtál..Igazán azt érzem, hogy az életem, az életutam fontos állomásához érkezett, és most olyan kusza minden, látom az utamat, kezd kikristályosodni, de a párkapcsolati helyzetemben nem látok tisztán, rá kellene jönnöm még egy két dologra..Most itt rövid az időm, hogy leírjam de ha érdekel a történtem, és tudnál segíteni, szivesen elmesélném. Elejétől idáig tisztán látható volt az utunk, és azt hittem, vele élem le az életemet, és most minden összekuszálódott, és nem értek semmit, mindig azt mondja, elveszem tőle az energiát, leszippantom, és hasonlók.Nekem ilyen szándékom nincs, csak egyszerűen szeretem, és viszont vágyom, hogy éreztesse ugyanezt, de ő más,
másképp működik. Mindent energiában néz és érzékel, és néha ez nekem nem érthető...............
Sajnos, nem tudom folytatni..... Írok egy e-mailt, ha személyesen jelentkeznél, és tudnál egy beszélgetés erejéig segíteni, azt előre is köszönöm! Nagyon sikeres, szerencsés és boldog újévet! HÉDI
zebra0864@citromail.hu

heidi képe
A megérzésem...
2009. január 01. csütörtök, 21:27 | heidi   Előzmény

Köszönöm megint Angyalka a soraidat, pont szilveszter napján, amikor mindenki készül a mulatozásra, TE gondoltál rám, és írtál nekem, én pedig, igaz, súgta valami tegnap, hogy nézzem meg az oldalt, de elhessegettem, gondoltam, ugyan már, most mindenki szórakozik, nem a gépnél ül, és ír, főleg nem nekem...Pedig így volt, te írtál, és megint sokat kaptam ettől az üzenettől, és tényleg az az érzésem, mintha látnál engem...Szóval, én meg tegnap nem olvastam el, csak most!
Amióta elindítottam ezt a témát, azóta biztosan olvastad, valahol mindenki ugyanazt írja nekem, és én neki is fogtam rendesen, bár azelőtt is évek óta önmagamat építgetem, de most aztán még tudatosabban, és látom az utamat, hogyha ezt végigcsinálom magammal, meglesz a gyümölcse, hiszen máris érzem nap mint nap, amióta a folyamat elindult velem, és fénylik előttem az utam, folyamatosan kapom hozzá a támogatást, és folyamatosan ismerek meg csodálatosabbnál csodálatosabb embereket! Most beleértve téged is!
Tudom én is, hogy ez egy nem könnyű út, de már nem tudok, és nem is akarok letérni róla!A legnehezebb, hogy az ember tényleg elfogadja, és megtalálja önmagát, s hinni tudjon magában. Én még sohasem éltem egyedül, ha ennek a kapcsolatoknak vége szakad, akkor bizony egyedül leszek, de csak fizikálisan...Egyébként az angyalok mindig velem vannak, itt vannak körülöttem, nekik mindennap mindent elmondok, kérek tőlük, imádkozom hozzájuk, és valamilyen módon mindig érkeznek a válaszok.....Most például téged közvetítettek nekem, általad üzentek, és ez nagyon csodálatos, és nagyon bízom ezekben a dolgokban, és magamban is, ha én rendben vagyok, és amilyen vagyok, amilyen a rezgésem, a kisugárzásom, olyan dolgokat és embereket vonzok be az életembe! És ez nagyon működik, és ezen, vagy ezért dolgozom magamon tovább, és azért is, hogy én is segíthessek másoknak, mert nagyon szeretek minden embert, úgy ahogy van. É s szeretek segíteni, ha szüksége van rá valakinek
.Úgy érzem, most ezzel a témával, és oldallal is amit elindítottam, sok embernek segítettünk, akik elolvasták, biztosan sokat tanultak belőle.!
Még egyszer köszönöm, és neked és szeretteidnek is csodálatos szép új évet kívánok!
HÉDI

heidi képe
Érdekes........így utólag.............
2009. augusztus 29. szombat, 7:51 | heidi   Előzmény

Érdekes így fél év távlatáből olvasni az embernek az egykori problémájáról!!! És itt egy válasz, ami most éppen aktuális! és érdekes, de azthiszem, amiket akkor írtam, olyan messzire jutottam tőlük, hogy túlnőttem a páromon, lassan már ő nem ért engem!! Hatalmas átalakuláson menetem keresztül ebben az évben!!!! Már számomra is olyan olvasni a saját írásomat, mintha másról szólna!!! Higgyétek el, az úton csak el kell indulni, és egyszercsak megérkezik az ember önmagához, és onnan minden csodálatos és más lesz, és nagyon KÜLÖNLEGES!

Kirsikka képe
én is
2009. augusztus 29. szombat, 13:33 | Kirsikka   Előzmény

Én is! :)

u.erika képe
Hogyan is müködik a szerelem!?
2010. augusztus 19. csütörtök, 14:49 | u.erika

Hogyan is müködik a szerelem?
Most arra jutottam hogy maga az erzes mär bennünk van,csak olykor nyugalmi ällapotban.
Mindaddig amig egy impulzus fel nem piszkälja.
Hogy konkretan mi az?
Ezt nem lehet meghatärozni,mert egyeneknel vältozo különfele impulzus lehet ami kivälthatja,
felebrszteheti a szerelmet.
Lehet ez egy illat,egy mozdulat egy kep ami a szerelem erzeset csalja elö.
S a Maja vilägäban szedelgö ember ilyenkor felhajt egy mäsik embert akiben a szerelem
nevü erzes formät kap.
Räadja a ,,kabätot" s körülrajongja.(de ez egy mäsik tema)
Mert igy egyszerübb a fizikai vilägban.
Testben elünk,es minden erzesünket a testel hozzuk összefüggesbe.
Ezert is keresünk anyagi formät az erzeseinknek.
Mert igy egyszerübb a materiälisan gondolkodo szämära.

Ez mind nem csak a szerelemre igaz. ;)

Szeretettel!Erika

Feliratkozás Hírlevélre