Van köztetek olyan, akivel furcsa dolgok történnek esténként? | Önmegvalósítás.hu

Van köztetek olyan, akivel furcsa dolgok történnek esténként?

2009. január 02. péntek, 15:36 | gerifree

6 éves korom óta vannak fura dermedéseim, amikkel nem tudok mit kezdeni. Mit értek dermedés alatt? Esténként, minden ok nélkül ledermedek és az alvás és ébrenlét közötti állapotba kerülök. Testem elnehezül, a légzésem nehézkessé válik, mintha köveket pakoltak volna rám. Mindennek tudatában vagyok, érzékelem a körülöttem lévő tárgyakat, embereket, de mozogni és pislogni nem tudok. Hát, rohadt egy érzés, ezt senkinek sem kívánom!

Innen csak pár lehetőségem van.
Vagy hagyom, hogy elnyeljen az érzés és szépen visszazuhanok álmaimba. Ez a legnehezebb.

Vagy próbálok felébredni és görcsösen feszítem testem, hogy valahogy felébredjek ebből a csapdából. Ez a legeslegnehezebb, van hogy 10 percig csak nyöszörgök meg feszülök, hogy végre kikecmeregjek ebből az állapotból.
Azt olvastam hogy minél jobban küzdök ellene annál rosszabb. Tényleg így van, mert amikor valahogy eltűröm a nehézségeket, akkor kikerülök az álmaimba úgy, hogy tudom, hogy álmodok. Ez nagyszerű érzés, de ennél is nagyobb élményben volt részem egyszer, amikor hagytam a szorítást, és nem álltam ellen.

Valami történt. Nem vagyok bolond, de ehhez a szavak kevesek. Valami hatalmas, színes valami jelent meg előttem ami tekergett és ellepett, de a legdurvább az volt, amit éreztem közben. Olyan volt ez az érzés mint az adrenalin és a boldogság keveréke együttesen, és még annál is jobb.
Hát tudnék egy oldalt írni erről, de most inkább rátok vagyok kíváncsi. Hasonló élmény, vagy valaki, aki tud erről valami okosat?

Csuklyás lidérc
2013. június 11. kedd, 14:04 | Viki1991 (útkereső)   Előzmény

Sziasztok! Nekem ma volt az első mondhatni úgy, hogy alvás paralízisem. Iszonyatos volt. Még most is a hatása alatt vagyok.
Ugye ezzel a bizonyos csuklyás alakkal találkoztatok ti is álmotokban.
Az álmom azzal kezdődött, hogy legurultam az ágyról. Nem bírtam megmozdulni. Az álomnak nagyon nyomasztó hangulata volt. A fejemet bírtam egy kicsit megmozdítani, mert éreztem h valami gonosz van mellettem. Elfordítottam egy kicsit a fejem és a szemem sarkából megpillantottam a csuklyás alakot, (mint egy mumus) ott volt mellettem arca nem volt, de az arca része sötétebb volt. Csak figyelt, végig nézett rajtam, éreztem h gonosz és, hogy bántani akar. Gondoltam nem hagyom magam. Szembe szállok vele. Engem nem fog bántani. És legyintettem felé egyet a kezemmel és felébredtem. Az az érdekes, hogy anya is ugyan ezt álmodta fiatal korábban 2-3x. Ráadásul ilyen sztorit a Nők Lapjában is olvastam. Nem kívánom senkinek ezt az érzést.

Zselyke képe
Én még orvoshoz is fordultam.
2009. szeptember 19. szombat, 8:17 | Zselyke

Nagyon örülök, hogy rá találtam erre a topikra, mert úgy éreztem ezidáig senki nem hitte el amit erről meséltem.
Nekem gyermek korom óta vannak ilyen tapasztalataim. Tettszik az a válasz miszerint az agy kikapcsolja a mozgást,mert felnőtt koromban, mindig akkor jött elő, amikor vizsga időszak volt, vagy annyi megrendelésem volt, hogy alig aludtam pár órát. És én is a fáradtsággal az ideg kimerültséggel magyaráztam.Örülök,hogy ezt más is így gondolja. Egyszer még a házi orvost is megkérdeztem, azt mondta,hogy ilyenkor le esik a vérnyomásom, igyak egy nagy pohár vizet.
Gondoltam jó fej, ha nem tudok megmozdulni?:)
Többé nem kérdeztem. Nekem semmilyen jó érzés nem volt, csak a fülzúgás, és a zuhanás, mintha valaki nyomna bele rendkívüli erővel az ágyba. De hogy valaki ott van azt én is éreztem.
Próbálok a mellettem fekvő férjemhez szólni, kiabálni, ordítani, hozzáérni semmi. Hallom a tv-t, sőt mindent ami körülöttem van. És félek rettenetesen. Amikor már úgy látszik enged a szorítás, akkor mintha megkétszerezve erejét nyom vissza és ez így megy hosszú percekig.
Én meg küzdök. Utána figyelnem kell, hogy vissza ne essek, és igen a mozgás segít, olvastam valaki írta. Érzem ha jön (mert mindig érzem,) és akkor a forgolódás segít. Legutoljára hagytam magam. Már nem érdekelt mi lesz, tudni akartam mi van ott hova akar taszítani, és egy pillanatra a félelmem is elmúlt. Aztán elment, azóta nincs ilyen.
Talán azért múlik el, (remélem nem lesz többé!)mert felnőtt korra szembe merünk nézni vele.
Hisz mindíg túl éljük!!
Valahogy megismerjük.
De hány gyermek lehet aki ettől retteg, és hiába, ha el is mondja, azt hiszik csak rosszat álmodik?
Velem ez történt.
Köszönöm,hogy ezt megoszthattam.

Ledob az ágyam!
2009. október 28. szerda, 22:00 | rolyboy (útkereső)

Nem tudom miért van de néha mikor kezdek elaludni és félálomban vagyok érzem hogy az ágyam vége elkezd felemelkedni (mintha kb 60 fokos szöget zárna be a padlóval). Ilyenkor úgy érzem mintha csúsznék lefelé az ágyról de mikor már majdnem lecsúsztam úgymond ugrok egyet,(testem összerándul) és felébredek. Sokszor próbáltam már hogy megvárom míg teljesen lecsúszok az ágyról, hogy megnézzem mi történik, de soha sem sikerűlt mert testem mindíg reagállt és ilyenkor az ágy és én is visszakerülünk eredeti állapotunkba! Nem tudom miért van ez de akárkinek mondtam senki sem tapasztalt hasonlót! Ha valaki tudja hogy pontosan miért van ez akkor írja meg. Még annyit hogy másik ágyon másik szobában is megtörtént de csak otthon. Máshol nem.
Előre is köszönöm

jaguar képe
félálom állapot?
2009. október 28. szerda, 22:19 | jaguar   Előzmény

Ez nem lehet hogy annak a bizonyos REM-szakasznak egy speciális változata? (fentebb van egy hozzászólásom ahol válogattam idézeteket a témából)

Ma velem is történt egy furcsa dolog, lehet hogy hasonló állapotban. Felébredtem arra, hogy hideg van a szobában, megnéztem az órát, ok ennyi és ennyi, megnéztem a szobaajtót, teljesen nyitva, áhá akkor ezért, na mindegy, inkább a jobban betakarózást választottam erre a problémára megoldásként, gondoltam nem kelek fel és nem megyek oda hogy becsukjam az ajtót. Kb félóra múlva felkeltem (mivel felnéztem az órára és annyi telt el kb azóta) és minden ugyanez, annyi különbséggel, hogy az ajtó be van csukva. Talán nem is volt már annyira hideg, de ezt nem tudom biztosan. Tippek, hasonló élmények valakinél?

furcsa dolog..
2009. december 05. szombat, 18:38 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Velem is történt már ilyen.. Sőt ugyan ez ami veled történt.. énsem értem, hogy mért van ez.. furcsa egy dolog.. :S érzem.. mintha csúsznék lefelé.. de mégsem.. és félek.. "megrezzenek" és felébredek.. :S

Fekete köd
2009. október 29. csütörtök, 22:14 | esthajnalka

Sziasztok!

Velem is sok furcsaság történt régebben, akkor még nem tudtam mik azok. Aztán szépen lassan elmúltak.
Azokra a dolgokra néhány éve kaptam magyarázatot, akkor kezdtem el foglalkozni az ezotériával, csak olyan érdeklődő szinten. Mostanában néhány dolog kezd visszajönni, s ami régebben félelmet váltott ki belőlem, ma már örömmel tölt el. Szeretném is, hogy visszajöjjön minden.
Azonban két napja történt valami, amiről megint csak fogalmam sincs, hogy micsoda. És lehet, hogy nem csak én láttam. Kezdem az elején:
Pár nappal ezelőtt, a kisfiam - aki két és fél éves -, éjjel felébredt. Ez néha előfordul vele. Ilyenkor odamegyek hozzá, adok neki egy puszit, betakargatom, és szépen visszaalszik. Azonban ez esetben nem így történt. Sehogy sem akart lefeküdni, sírni kezdett, és egyre csak felfelé mutogatott, és mondta, hogy ott, ott. Én nem láttam akkor semmit. Végül áthoztam magamhoz, és velem aludt kivételesen, mert sehogy sem tudtam megnyugtatni. Visszamentem a szobájába amikor elaludt nálam, és megkértem azt a valamit, hogy ha rossz szándékkal jött, akkor húzzon el a gyerekeim szobájából.
Másnap amikor lefeküdtem, én is láttam valamit. Teljesen éber voltam még, ezért biztos vagyok benne, hogy nem álmodtam, még csak félálomban sem voltam. Lefeküdtem, eltelt egy-két perc, tudjátok, ilyenkor már nem korom sötétnek látjuk a szobát. Egyszer csak egy fekete köd alakult ki felettem. Vagyis inkább feketés, voltak benne fekete és szürke füstszerű csíkok, és mozgott. Először azt hittem képzelődök, ezért becsuktam a szemem egy pillanatra, de amikor kinyitottam, még mindig ott volt. Aztán jól megdörzsöltem a szemem, még mindig nem tűnt el. Nem volt félelmetes, sőt kimondottan megnyugtató volt, szerettem nézni. Végül így aludtam el.
Másnap gondolkodtam a dolgon: Lehet a képzeletem játszik velem? Annyira akarom, hogy visszajöjjenek a régi dolgok, hogy ezt képzelem? De régen ilyen nem volt!
Gondoltam este meglátom megint, mert ha akarom látni, és csak képzeltem, akkor megint oda tudom képzelni. Hát nem sikerült.
Látott már valaki ilyet? Tudjátok mi ez?
Ha valaki tapasztalt ilyet, vagy hasonlót, kérem írja meg!
Köszönöm
Esthajnalka

Kedves Esthajnalka!
2009. október 31. szombat, 23:23 | Bochecha   Előzmény

Nem hiszem, hogy 'képzelődtél', szerintem pont az ellenkezője történt- elkezdtél látni. :)

Először is, nem minden 'rossz', ami annak látszik, és fordítva. Ha úgy érezted, hogy nem volt negatív az energiája, akkor valószínűleg úgy is van.

Viszont lakás megtisztítása bizonyos időközönként nem árt, nézd meg, itt van pár tipp, ha nem tudod, hogyan állj neki:

http://onmegvalositas.hu/blog/szabo_peter_szabox/lakas_megtisztitasa

szeretettel:Bochecha

Piros fény
2009. október 31. szombat, 18:30 | Marcsi77 (útkereső)   Előzmény

Kedves Esthajnalka!
Sokáig nem mertem beszélni arról, ami velem történt, csak Anyukámnak mertem elmondani.
Kb. 15 évvel ezelőtt, egyik este 9-10 óra körül. Akkor váltam el. Munkahelyemen sem úgy mentek a dolgok, ahogy szerettem volna. -semmi nem volt a helyén az életemben. Lefeküdtem aludni és hallottam, hogy a redőnyt nagyon zörgeti a szél. Eszembe jutott, hogy kint van a teraszon egy virágom, nem akartam, hogy a szél letörje. Kimentem, hogy megmentsem. És akkor jött a meglepetés! Kinyitottam a bejárati ajtót és csak néztem azt a gyönyörű piros fényt, ami beterítette az udvart. Nagyon finom illatot éreztem és langyos tavaszi szellő lengedezett. -November volt-
Ezután nem sokkal kezdődtek a "véletlen" események. Tudom, hogy örülnöm kell és hálásnak lenni. Egy biztos: én nem félek, nem aggódom. Tudom, hogy amikor eljön az idő, megtörténik az, ami nekem a legjobb. Persze, ha problémám van, teszek lépéseket a megoldásra, de tudom, hogy ami nem sikerül, az nem az én utam. Tudom, hogy mit szeretnék, küzdök, csalódok ...és... egyszer csak benne vagyok a kívánt helyzetben olyan módon, amire nem is gondoltam. Lehet, hogy ez így nem érthető, de ha minden "furcsa" történetet leírnék, elfogyna a betü a világól.
Kérdésedre a válasz: én már nem akarom tudni, hogy MI EZ. Szeretem, és együtt élek VELE
Szeretettel:
Marcsi

Kedves Marcsi!
2009. október 31. szombat, 21:42 | esthajnalka   Előzmény

Nagyon is értem amiről írtál, bár lehet pár hónapja még nem így lett volna.
Akkoriban nagyon sokat idegeskedtem, nagyon sokszor éreztem magam tehetetlennek.
Aztán történt valami: egészen véletlenül - már nem is emlékszem hogyan -, idetaláltam erre az oldalra. Amikor a férjem éjszakás volt, esténként olvasgattam a fórumokat, hozzászólásokat, és rengeteget tanultam belőlük akarva-akaratlan. Ez segített kilábalni tulajdonképpen, és azóta velem is az történik, amit te is leírtál, hogy valahogy a kívánt helyzetbe kerülök. Ha valami mégsem úgy sikerül, akkor már én is tudom, hogy az nem az én utam, és nem bánom már ha úgy alakul, mert tudom minden rendben lesz.
Mostanában pedig úgy érzem, mintha valami nagyon megváltozott volna bennem. Hogy mi? Nem tudom, de örülök neki, mert jó.
A furcsaságok pedig - mint írtam is -, régebben nagyon sokszor előfordultak velem. Sok furcsa dolog történt, csak akkoriban vagy mókának vettem, vagy megijedtem tőlük, fogalmam sem volt mik azok.
Ma már nem félek akkor sem, ha nem tudom, csak - talán az ikrek csillagjegyem miatt :)) - kicsit kíváncsi vagyok.
De valamire mégis rávilágítottál, most úgy gondolom, hogy ha tudnom kell, meg fogom tudni, ha pedig nem, akkor "csak" örülök annak az érzésnek, amit akkor átéltem.
Köszönöm!!!
Esthajnalka

Kedves Bochecha!
2009. október 30. péntek, 21:49 | esthajnalka

Köszönöm a választ, és a tanácsot.
Képzeld, a link sajnos nekem nem működött, de véletlenül(?) pár perc múlva pont rátaláltam :))
Szép napot kívánok neked!
Esthajnalka

fehercsongor képe
Hasonló élmény 1.Teljesen sötét szobában ébredek ,de még nem
2009. október 30. péntek, 22:40 | fehercsongor

Hasonló élmény
1.Teljesen sötét szobában ébredek ,de még nem tudom ,hogy ébredek ,csak azt ,hogy vagyok ,és akkor rámtör a rémület mert ezen a tudaton kívül semmit nem érzékelek . Ki az aki vagyok ?Mihez képest ? Sikolyom energiájától aktivizálódnak az emlékeim és a mozgásom ,de eltelik még egy kis idő ,amíg a határok bennem megjelennek és a biztonságérzetem visszatér.
2.Rendszeresebben megtörténő lidércnyomásom volt hasonló testi érzésekkel , ( amiben biztos vagyok , hogy gyógyszerekkel , drogokkal is kiváltható , csak minek ? ) . Ritkán fordult elő , de erőteljes és megmagyarázhatatlan jellege miatt a függő ügyek között aludt az emlékezetemben . Egyben voltam csak biztos , hogy nem jó átélni ilyet , bármi is , és nem is akarok átélni ilyet . Lidércnyomás ? , epilepszia ? , túlterheltség ? , földsugárzás ? stb. Fordulat akkor állt be , amikor egyszer közben , - teljesen átélve mozgásképtelenségemet - , egy sárga ? kúpot növesztettem a homlokomon , amire felszabadultam a bénultságból és közbe azt képzeltem , hogy valami hüppög , hogy megszúrtál , ezért imádkozni kezdtem Istenhez , hogy legyen szíves ezt a lényt a számára legeszményibb helyre juttatni .

Nekem nem tűnt jobbnak az érzés , sem akkor ha ellenállok ,sem akkor , ha nem . Véget ért a végtelennek tűnő így is , úgy is . Az önátengedésig sose jutottam el , de működő dolognak tartom , mert
a bikaüldözéses álmomban egyszer a magam számára is váratlanul félelemtelenül ( rosszabb már nem jöhet : ( ajtót kinyitotta , szénapadlásra utánam jött )) tudtam szembefordulni az engem üldözővel , és megkérdeztem , hogy mit akar , mire meglepő módon szinte haverkodni kezdett , majdhogynem összekarolva mentünk tovább .
Üdvözlettel : felacso

jaguar képe
félelem
2009. október 31. szombat, 8:53 | jaguar   Előzmény

tudtam szembefordulni az engem üldözővel , és megkérdeztem , hogy mit akar , mire meglepő módon szinte haverkodni kezdett , majdhogynem összekarolva mentünk tovább
na ezaz! pontosan! a félelem a legfeleslegesebb emberi érzés!

u.erika képe
Az én 2 történetem
2009. október 31. szombat, 13:43 | u.erika

Sziasztok!Kb 2éve volt lenéztem az ágyam mellé (de nem a szememmel)!?és ott volt 3 kicsi manószerü valami ugy érzekeltem öket hogy valami nagyon tömör gumiszerü anyagbol vannak....!?:)De a szemük!Nagy szemük volt,és valami rettenetes gonoszság volt a szemükben!Ugyanez volt velem is,hogy féltem:) és nem tudtam megmozdulni.Egyszer csak felnéztem (és nem a fizikai szememmel:))és láttam hogy egy kb2-3méteres angyal áll felettem!Arany színe volt,és hatalmas szeretet áradt belöle!Olyannak tünt hogy ö maga a tömény szeretet,de ugy érzékeltem hogy neki nincsenek érzelmei...indulatai...!?Èrdekes hogy az arcát nem láttam pedig nagyon probálkoztam kinyitni (megintcsak nem a fizikai szememet :)))!Az arca ködös volt a formája pedig ovális bocs..olyan mint a lóé:)Egyszerüen csak nézed és átjár minden ami benne van.Òriási...!Ha ez volt az ára hogy elötte gonosz törpéket kellet látnom hát megérte!:)Azt hallottam hogy az angyaloknak nincs arcuk....!Ezt most el is hiszem,de jó lenne még angyalt látni...!;;)A törpék pedig szerintem azért voltak ott mert elöttem lakott ott egy csaj aki nagyon félös volt,és szerintem az ö félemei teremtették meg ezeket.Persze ismétlem SZERINTEM!

Aztán mostanában volt egy olyan hogy (egy 8 szobás panzioban dolgozom és itt is lakom)hallom hogy a felettem lévö szobában valakire rátörték az ajtót,és nyüzsgés kergetözés........na gondoltam biztos a vendég aki ott lakik azzal van valami...!?Ja és csak hallgatoztam és nem tudtam megmozdulni..!..és hallom a kiabálást a lépcsöházban,mindenhol..!...és hallom az ajtom elött vannak...!Rángatják a kilincset be akarnak jönni,én pedig mozdulni sem birok...!:)....és azt hiszem elaludtam.. Másnap meg voltam gyözödve hogy ez igaz volt!A szállovendégen semmi nyomát nem látom hogy az éjjel rátörték volna az ajtót és elhurcolták volna...:)A szoba rendben...!Lehet hogy ez egy régi ház (németországban),és egy megtörtént esemény lenyomatát érzékeltem?

Ha nem maradt még abba az állapot,segithetek. majesty.kaab@gmail
2009. december 31. csütörtök, 17:04 | Névtelen (útkereső)

Ha nem maradt még abba az állapot,segithetek. majesty.kaab@gmail.com

Twindragon képe
Üdv! Véletlenül akadtam erre a blogra a friss hozzászólásokat
2010. január 10. vasárnap, 1:08 | Twindragon

Üdv!

Véletlenül akadtam erre a blogra a friss hozzászólásokat szemlélve, és bevallom a címből elsőre nem a "félelemérzeteink álombeli megtestesülésére" gondoltam!
Olvasgatván a hozzászólásokat, nekem egy dolog villant át az agyamon!
" A tudatalatti teremtő ereje..."! Szándékosan nem a "gondolataink teremtő erejéről" beszélek, mert az más véleményem szerint!
A félelmeink, gátlásaink, szorongásaink által "generálunk és valósnak hiszünk dolgokat", és mindezt akaratlanul tesszük! Az, hogy kivetül a fizikai síkra miért lenne meglepő?! Hiszen az energia halmazállapota nem meghatározható, és folyamatosan változik!
Sokan írtátok, hogyha engedtek a "valaminek vagy valakinek" békén hagy benneteket! Eltűnik, és legtöbbször vissza sem tér! Persze, hiszen "legyőztétek", azaz elfogadtátok, vagy megoldódott a kiváltó tényező! Ez kontrollálásra kerül a tudatalattiban is, tehát feleslegesen nem lesz energia átcsoportosítás!

jaguar képe
"Véletlenül akadtam erre a blogra a friss hozzászólásokat
2010. január 10. vasárnap, 1:32 | jaguar   Előzmény

"Véletlenül akadtam erre a blogra a friss hozzászólásokat szemlélve, és bevallom a címből elsőre nem a "félelemérzeteink álombeli megtestesülésére" gondoltam!"
Hanem mire? :)

:D poén!
2010. január 10. vasárnap, 2:09 | Szabó_Péter   Előzmény

:D poén!

Furcsa dolgok
2010. március 14. vasárnap, 17:23 | Tibor 50 (útkereső)
jaguar képe
pedig ott motoszkált a
2010. március 16. kedd, 18:26 | jaguar   Előzmény

pedig ott motoszkált a megoldás, továbblépési lehetőség a fejedben: "nem kell ennyire félni"

Belekerülök ebbe a
2010. március 16. kedd, 13:58 | Hát én is hasonlóképp (útkereső)

Belekerülök ebbe a félálom-szerű állapotba, hallom a gondolataimat, nem tudok megmozdulni, és érzékelek valami furcsa világot, szinkronban a valósággal. Olyan, mintha így érzékelném azt a valóság(?)réteget, ami ha felébredek, egy szemvillanás alatt eltűnik, a félelemmel vagy szorongással együtt. És hallom hogy "lelkek" mozognak körülöttem, mászkálnak, ülnek, mittudomén, és hát... nem túl bizalomherjesztőek. Emellett baromira zúg a fülem, mintha a dobhártyám egy motor lenne. De nem nyom le semmi, meg ilyenek, csak a körülöttem lévő lelkek a nyomasztóak. Azt mondjátok, vizsgáljam meg őket? Eddig mindig menekülni próbáltam ebből az állapotból, nagyon féltem, hogy az egyikkel kontaktusba kerülök.

Sziasztok. Nemreg talaltam erre a forumra, es remelem ,hogy tudt
2010. április 13. kedd, 16:27 | niki25   Előzmény

Sziasztok.

Nemreg talaltam erre a forumra, es remelem ,hogy tudtok nekem is tanaccsal szolgalni . Nagyon magam alatt vagyok, mar az segit ha megoszthatom masokkal.Nekem is hasonlo "elmenyeim" vannak korulbelul egy hete... Mar nagyon regota erdeklodom az ezoteria irant, a csaladomban a nagymam ilyen beallitottsagu . Regen is elofordult mar velem, avo allapotban ereztem en is kellemetlen erzest , foleg a fej korul, nehezen leirhato..De aztan abbamaradt. Regota kulfoldon elek, nemreg szuletett kislanyom is, eleg nehez a helyzetem, mert szinte egyedul vagyok, az elettarsamnak 2 munkaja van egyik nappal, a masik este, sajnos ettol meg nehezebb a problemam, rettegek szinte az egyedullettol. :((holott tudom ezzel nem segitek, hanem taplalom. Az megjobban megijeszt hogy szinte eber allapotban, annyira valosagosnak latom ,elem meg . ahogy elfekszem lehunyom a szemem, mar erzem, eros szivdobbanasok kisereteben. ez meg a kisebb baj lenne, de lefekves elott is nyugtalan vagyok,..valakinek volt ilyen elmenye maR? ejjel amosdoba nem megyek ki, mint egy gyerek :((

pinkbutterfly képe
Niki, szerintem ha félelmet és szorongást okoz az amit
2010. április 14. szerda, 2:34 | pinkbutterfly   Előzmény

Niki, szerintem ha félelmet és szorongást okoz az amit tapasztalsz, az semmiképp sem jöhet jó forrásból és nyilvánvalóan szeretnél tőle megszabadulni. Nos én csak azt tudom mondani, amiben én hiszek, hogy Jézus az, akinek hatalma van a szellemvilág minden teremtménye felett, legyen az jó vagy rossz, tehát Vele kell kapcsolatba kerülnöd és Őt kérned, hogy szabadítson meg. Semmi különös dolog nem kell, csak szólítsd meg, beszélgess Vele, kérd, hogy segítsen neked, hogy jobban megismerhesd őt(ebben a bibliai evangéliumok nagy segítségedre lehetnek) és mutassa meg mi a helyzet ezzel a dologgal.

remélem sikerül megszabadulnod a félelmeidtől!!!

de akár még az önismeret is a segítségére lehet... vagy egy
2010. április 14. szerda, 6:56 | Szabó_Péter   Előzmény

de akár még az önismeret is a segítségére lehet... vagy egy kineziológus, aki nem az ördög műve... vagy a sirály csomagok, vagy az elhatározása vagy mondjuk valamilyen energtikai ágazat pl chi-kung, reiki, pránanadi vagy falun dáfá gyakorlatok vagy éppen Hermess energiaérékelő tanfolyama, ami mondjuk nem lehetséges, mivel a hölgy külföldön van, vagy önsegítő könyvek - pl plejádos könyv, vannak benne jó gyakszik - bibliában is van, de ahhoz tudni kellene a kulcsot és úgy "újraértelmezni". A biblián, fokhagymán és szenteltvízen kívül ennyi jutott eszembe hirtelen...

Kedves Niki, remélem megtalálod a neked megfelelő és hatásos módszert, amivel a szorongásodtól sikeresen meg tudsz szabadulni...

Gyors segély: szoktákvót mondani, hogy amitől félsz az addig üldözni fog amíg félsz tőle és tagadod... ha úgy érzed, hogy készen állsz akkor enged minden porcikádon elhatalmasodni a félelmed éjszaka... persze közhelynek hangzik, de hatásos.... :)

Koszonom a valaszotokat. Olyan furcsa errol beszelni, hiszen sen
2010. április 14. szerda, 23:21 | niki25   Előzmény

Koszonom a valaszotokat. Olyan furcsa errol beszelni, hiszen senkivel sem tudom megosztani. Olyan mintha energia tavozna tollem, a fejemben erzek fajdalmat, eros szivdobogast. Mar 2 napja nem jelentkezett, de ttol fuggetlenul hajnalig ulok az agyban, le sem fekszek:(

Nikinek
2010. május 01. szombat, 9:56 | bodza (útkereső)   Előzmény

Niki!

Szerintem Te nagyon fáradt vagy!

1. Most külföldön élsz, egy számodra ismeretlen világban.

2. Kisbabád van. Terhesség - eufória, szülés - fájdalom és csoda, otthon lenni a babával - óriási felelősség rajtad.

3. Egzisztenciaépítés - írod, hogy a férjed rengeteget dolgozik, sokat vagy egyedül.

Ha kisbabád van, az ugye 24 órás szolgálat. Előbb-utóbb minden anya nagyon kimerül. Ez jelentkezhet néhány hét, de néhány hónap után is. Aztán ugye ott vannak éjjel-nappal a gondok, gondolatok a jövővel kapcsolatban.

Mindhárom gyermekem kihordása és megszülése csodás élmény volt, aztán volt még gyönyörű néhány hónapom, s utána derült égből villámcsapásként jött a pánik mindhárom esetben. Félelem a jövőtől...Mi lesz, ha...kérdések tömkelege. A túlaggódás a kicsi/k/ért. A házimunka, ami már nem úgy megy, mintha csak ketten lennénk. Magadra már semmi időd, energiád nincs, néha a tükörbe nézve megijedsz attól, akit látsz.

Valahogyan át kellene ütemezned a dolgaidat! Ha pihenni akarsz, akkor pihenj - a mosatlan megvár. A kicsi levegőztetése közben sem fontos csak kismamákkal összeverődni, annyi hülyeséget és rémisztő dolgot össze bírnak hordani, hogy csak duplázod az aggodalmadat. Én már a második gyermekem születése után teljesen más irányba mentem, másokkal beszélgettem, és nem a popsikenőcsökről meg az xy-nak ettől fulladt meg a gyereke témákról.

Én akkoriban kezdtem el alkotni. Rengeteg technikát megtanultam, könyvekből, netről. Ez mindig megnyugtatott. Ha befejeztem egy gobelin képet, vagy megfontam egy kosarat, vagy készen lett a gyönyörű papírvirág csokor, az mind nagy-nagy örömmel töltött el. Szépen, lassan, de mindennel haladni kezdtem. Még önmagammal is. :) Az anyák ilyenkor egyébként is "készenléti" állapotban vannak, még akkor is, ha alszanak. A gyermek legkisebb pisszenésére is ugranak ki az ágyból. Ez az ösztön, és ez a természetes. Nem csoda hát, ha fáradt vagy, de ezeket a szorongásokat le tudod győzni!

Ismerem azt is, hogy mi lesz a gyerekkel, ha nekem valami bajom lesz...Ezzel sem kell foglalkozni! NEM lesz semmi bajod! :) Ez is hozzátartozik életünk ehhez a korszakához, az lenne a baj, ha nem jutna eszedbe. Ezt a fajta szorongást is ki lehet iktatni.

Ne keseredj el, végy egy nagy levegőt és rendezd át magad körül a dolgokat. Van olyan ismerősöm, akinek 9 gyereke van, és mind a kilencnél átélte ezeket a dolgokat. Átélte és túlélte.

Ha első babás vagy, vedd úgy, hogy ezen az anyák nagy-nagy százaléka átesik. Előbb-utóbb kijelented: "hulla vagyok". Nem tart sokáig, át fogsz állni úgy, hogy észre sem veszed.

Böngészgess itt sokat, nagyon sok jó dolgot fogsz találni. Már olvasgatás közben is rengeteg feleslegesen cipelt teher fog rólad lezuhanni. Aztán vannak a totál agyramászó, idióta játékok, ha nagyon feszült vagy, nyomjad őket, sokat levezet. Tapasztaltabb ismerőseim mondták.:) Volt itt olyan kétgyerekes anyuka, aki a második babája után három héttel zuhant meg, hajnali kettőig takarított, csendes volt a ház, aztán számítógép bekapcs és agyatlan játékok tömkelege következő szoptatásig. Utána már talpon is volt. Nyolc hét alatt lett túl rajta. Neki is rémálmok, félelem, szorongásos rohamok, egészen addig, hogy nappal sem csukta be az ajtaját, hogyha véletlen rosszul lesz, be tudjon menni a segítség. Aztán egyszer csak lejött a gyerekekkel, új frizura, frissen szedett szemöldök, csini ruha, derült, kisimult, mosolygós arc. Nem hittünk a szemünknek, és nagyon-nagyon örültünk neki! No és kötöttünk egy megállapodást öten kismamák: ha együtt vagyunk lent, a fő téma nem a gyerek, nem a nyafogós apukák, és nem a töltött káposzta receptje. Remekül működött! :)

Remélem, hamarosan túljutsz ezen az állapoton, és az öröm, a béke veszi át a helyét az életedben. Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad, mert abból már tényleg sokkal nehezebb kimászni!

Szeretettel: Bodza

furcsa
2010. május 20. csütörtök, 13:54 | Névtelen (útkereső)

Ma hallgatam a zenét a kocsimban megálltam a házelőtt is a lejátszó magától átkapcsólt a rádióra ahol a közlekedési hírek mentek végighallgattam de semmi számomra fontos amikor vége lett a híreknek magától visszakapcsolt! Nem tudom lehet ez egy jel??

szeges képe
Nem, ez nem jel, csak jelzés. Úgy van beállítva az autórádiód,
2010. május 20. csütörtök, 14:06 | szeges   Előzmény

Nem, ez nem jel, csak jelzés. Úgy van beállítva az autórádiód, hogy a közlekedési hírek idejére átkapcsoljon. Kikapcsolható...

tesztelés
2010. május 20. csütörtök, 15:18 | atirisatuk   Előzmény

szerintem ez csak egy tesztelés volt az oldal és a hozzászólók "elszálltságát" illetően...
nem jött be...

szeges képe
Igen, én is gondoltam rá, de gyorsan akartam segíteni, mert ki
2010. május 20. csütörtök, 15:58 | szeges   Előzmény

Igen, én is gondoltam rá, de gyorsan akartam segíteni, mert ki tudja...

Feliratkozás Hírlevélre