Hol találom meg az Igazit? | Önmegvalósítás.hu

Hol találom meg az Igazit?

2008. április 28. hétfő, 16:15 | Huszti Sándor -...

egy_beteljesult_szerelem.jpg

Mindenki keresi az Igazi társat. Vajon merre fogja megtalálni?
Ne csak a megszokott "otthon - munkahely - otthon" útvonalon mozogjunk, hanem menjünk másfelé is, hátha összehoz Vele a sors?
Vagy járjunk többet ismerkedős helyekre? Bulikba, diszkóba, moziba, színházba, étterembe...?
Szerintetek hol lehet megtalálni az igazit?

A tökéletes társ....
2008. június 04. szerda, 19:40 | Catea

Az egyik Danielle Steel regény elején találtam ezt az idézetet. Szerintem benne van a lényeg. :)

"Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenség fokozatai léteznek.

Miért van így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg a társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonainkkal - megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek akik vagyunk - akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk tudni, hogy egyáltalán mit keresünk.
Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az "igazit". Azt akire szeretettel nézünk, miközben azt gondoljuk: "pontosan ilyen problémát akarok magamnak!".
Én meg fogom találni ezt az embert, az én tökéletes tökéletlenemet!" :)
(Andrew Boyd)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Tökéletlen tökéletes párkapcsolat
2008. július 18. péntek, 7:01 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A tökéletlenül is kiegészítő társban egyetértek, sőt magam is tapasztalom ezt, hiszen most is ilyen kapcsolatban boldogulok!

De én hiszek a tökéletes társ eljövetelében is! Ahogy idézted, a magunk tökéletlenségét tükrözi vissza a partnerünk, márpedig ha én magam elérem a tökéletességet, akkor a partnerem is ezt fogja tükrözni onnantól.

Persze lehet, hogy ez ugyanaz a partner lesz, mint akivel még a tökéletlenségem alatt összejöttem, csak tökéletességemben már nem látom Őt tökéletlennek, hanem felismerem az eredendően tökéletes jellegét!

Ez egy tökéletes tervnek tűnik!  ; )

fehercsongor képe
Hozzáfűzés : Az ember tökéletlen lény . A tökéletes ember
2009. október 30. péntek, 23:00 | fehercsongor   Előzmény

Hozzáfűzés : Az ember tökéletlen lény . A tökéletes ember tökéletesen tökéletlen lény .
Tökéletes társam : akivel jó együtt morzsolgatni a napokat , és akinek a hibái is vonzanak . Üdvözlettel : felacso

Inyó képe
Bárhol!!
2008. július 09. szerda, 10:07 | Inyó

Ha rend van benned, nyitott vagy és kész az új párkapcsolatra, akkor teljesen mindegy, hol ismerkedsz, mert bárhol legyél... MEGTALÁL a szerelem!

Elkerülhetetlen lesz a VÉGZET!:-)

Igen ám, de erre gyúrni kell! Meditálni, és lelkileg felkészülni! Párkapcsolati CD-t tudom ajánlani!

Nekem bejött!!!:-)

Szerelem nem létezik
2013. október 11. péntek, 15:04 | Katalin1000   Előzmény

Szerelem nem létezik

SZABÓ GABRIELLA képe
Tapasztalataim a Gyöngy Társkereső Irodában
2008. július 12. szombat, 16:05 | SZABÓ GABRIELLA
Pár hónapja egy társkereső irodát működtetek és bizony nagy tanulságul szolgált az eltelt időszak.

Ezzel kapcsolatban írtam pár gondolatot, tapasztalást, bár az oldalt böngészők gondolom, hisznek a vonzás törvényében, azért nem árt némi emlékeztető.

Sokat gondolkodtam azon, hogy is tudnék könnyíteni a munkámon, pontosabban hogyan mondjam meg a társat keresőknek mi az ami megnehezíti a társtalálásukat.
Ezt most közreadom, remélem valamit segítek, ha magukba néznek, megtalálják azokat a tulajdonságokat, eseményeket, amelyek hátráltatják a párra találásukat.

Amit többször megtapasztaltam, az az, hogy a társkeresők nem reálisan mérik fel elvárásaikat a társsal szemben. Ez alatt azt értem, hogy illúziókat, álmokat kergetnek, vagy kőkemény racionalitással keresik az Igazit.

Nézzük az illúziókat kergetőket. Él bennük egy idea amire vágynak, de ez gyakran nem illik az ő saját lényükhöz. Persze ez azért is lehet, mert nem ismerik valódi igényeiket. Legyen magas, ne kopaszodjon, legyen jól öltözött, kedves, figyelmes, ja és ne legyen pocakja, mondják a nők. A férfiak azt mondják, legyen csinos, fiatalos, vagy jóval fiatalabb náluk, házias, nézzen fel a férfira és bírja a strapát, így, vagy úgy .

A racionális szempont, kölcsönösség, hasonló, vagy azonos anyagi körülmények, tegyük mérlegre amink van, anyagiakban, vagy intellektusban. Ezekkel a dolgokkal találkozom.

A társkeresők nagyon kis hányadánál tapasztalom, hogy nem egos elvárások, beléjük nevelt
minták alapján, keresik a társat, hanem a vonzás szerint, azt keresik aki számukra olyan érzeteket vált ki ami, nem a külsőségekben, látszatokban nyilvánul meg.
Nagyon kevesen fogalmazták meg azt, hogy mindegy milyen, de legyen kisugárzása, ami vonzóvá teszi az illetőt.

Van úgy, hogy a társkeresők egy telefonbeszélgetésből megállapítják, aki hívta Őket az nem hozzájuk való. Egyetlen találkozó nélkül mondanak ítéletet, pedig lehet hogy a második randin, találkozón jönnek rá, hogy nekik való a nő vagy férfi.

Ez teljesen érthető, hisz az első beszélgetés alkalmával, lehet hogy a hívó fél zavarban van, ugyanígy az első randevún is előfordul, hogy a zavaruktól nem tudják önmaguk adni az ismerkedők.

Összefoglalva: ülj le, nézz magadba, találd meg ki vagy, majd ehhez keress társat.
Keresd a másik feled!
Légy valamennyire könnyed, a merevség nem tesz jót az ismerkedésnek és tárd ki a szíved!

Meglátod könnyebb lesz, de nem könnyű.

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

www.gyongytars.hu Találd meg az igazit!

 

naphold képe
Hely, helyzet, asztrológia
2008. augusztus 05. kedd, 13:23 | naphold

A születési képlet nyújt némi támpontot, hogy hol, milyen helyzetben, milyen cselekvés közben van lehetőségünk hosszab párkapcsolatot kezdeni.
Eta

RedÁgifox képe
Én 23 évvel ezelőtt megtaláltam
2008. október 15. szerda, 12:38 | RedÁgifox

Mostanában vannak az interneten társkereső oldalak. Én hiszem, hogy itt is megtalálhatja az ember az igazi társát. Régebben az újsághirdetések voltak ez helyett. 1985 augusztusában válaszoltam egy hirdetésre. Ö is elvált és én is az voltam. 1985 Augusztus végétől élünk együtt. Tökéletes társra találtam benne.
Kívánom mindenkinek aki keresi az IGAZIT, hogy találjon olyan JÓ társat mint én. Sok sikert Nektek!

fehercsongor képe
Amikor már nem kell , akkor már minek ? Ha meg a kölcsönhatásban
2008. október 15. szerda, 20:39 | fehercsongor   Előzmény

Amikor már nem kell , akkor már minek ? Ha meg a kölcsönhatásban feltámad a másikra való szükség , akkor jön az egymástól való eltaszítódás .
Eszményi jó lenne , ha mindig az éppen mellénk bevonzott munkatárs , ügyfél , szerető stb. felé egyforma kedvvel tudnám fordítani a figyelmemet , természetesen a kapcsolat jellegéből fakadó eszközökkel . De én válogatós vagyok . Némely emberekkel való együttléttől viszolygok , mint gyerekkoromban az émelyítő paradicsomleves evésétől . Mégis időnként bele kell kóstolni a nemszeretem helyzetekbe is , mert ha csak az édességeket választom akkor elhízom és beteg leszek .felacso

fehercsongor képe
Vaknak hiába magyarázod a színeket
2009. július 11. szombat, 17:51 | fehercsongor   Előzmény

résznek a teljességet , szögletesnek az íveket , pénznek a szeretetet , teknősnek a gazella szökellését , csökött szaglásúnak az illatokat , haluszonynak a virágszirmok selymességét , botfülűnek a dallamok kiváltotta borzongást , a ösztönlénynek a gondolatok nagyszerűsége kiváltotta könnyeket , a szavak bűbáját . Egyet tudok : Amikor ideje van ,akkor könnyedén siklik . A ( jó ) görcsös akarása , a szépséghibák , a sutaságok a nem helyénvalóság figyelmeztető jelei . A taszítódás védhet is a helyzet éretlenként való felvállalásától . Még egyszer köszönettel : felacso

Hatar Beatrix képe
Ahogy fent, úgy lent - ahogy kint, úgy bent.
2009. július 11. szombat, 19:22 | Hatar Beatrix

Minden bennünk van.
Így ebből ki indulva én belül keresném magamban hisz a többi csak ki vetülés amit én teremtek meg.
Ha megtalálom belül akkor kivül is megjelenik.Helytől ídőtől és mindentől függetlenül.
A megtaláláson túl érdemes arra is figyelni készen állunk e befogadására?
Hisz sokszor vágyunk olyan dologra amire valójában mi magunk sem állunk készen,mert annyi blokk van bennünk.

hol találom meg az igazit.
2010. február 22. hétfő, 22:18 | Napsugár 51

Bárhol, ha az van megírva ,akit neked szánt az ég.A horoszkópban benne van a teljes életed.AZ IS, HOGY NEGYVEN ÉVES KORODBAN milyen függönyt szeretsz,és az is hogy milyen érdeklődésű, hány éves, milyen anyagiakkal rendelkező társat vállaltál be, még születésed előtt. Mindenkinek le kell játszani a saját játszmáját.

létezik-e az igazi?
2010. április 28. szerda, 18:22 | jessica73

Nekem az a véleményem, hogy sok igazi létezik. Jelenleg a 2. házasságomban élek. Az elsőnél is azt hittem, hogy ő az igazi, pedig nem volt jó a kapcsolat, mégis mikor összejöttünk, úgy éreztem, ő az akivel le akarom élni az életem, mert a rengeteg hibája ellenére is szerettem, vagy legalább is azt gondoltam, hogy szeretem. A második (jelenlegi) házasságomnál is sokáig így voltam vele, de most sokszor megingok ebben is. Persze jó kérdés, hogy akkor miért élek most is vele? Még mindig hiszek benne, hogy talán ő az igazi, csak már 8 éve vagyunk együtt és mióta foglalkoztatnak a spirituális dolgok, gondolom lelkileg is nagyobb iramban fejlődök és picit kezdünk egymástól elhúzni, ha értitek mire gondolok. Pedig nem lehet egy szavam sem, mert szeret, tisztel, becsül engem, egészen jó apa, szeretik a gyerekei és ő is a gyerekeket, harmonikusan tudunk együtt élni, valami mégis hiányzik. Nagyon sokat változtam az elmúlt 3-4 évben, más dolgok lettek fontosak, más lett az értékrendem. Emiatt gondolom úgy, hogy néhány éve még igazi volt, mert teljesen egy szinten voltunk, de mostanra már elhúztam kissé mellette és ezért kezdünk elbeszélni egymás mellett, néhány dologban talán nem is értjük egymást, nem tudom ez így érthető-e. Sokat gondolkodom és igyekszem tenni azért, hogy hogyan próbáljam finoman húzni őt magam után, amit nehéz megtenni az ő (férjem) belső igénye nélkül. De néha ez igen fárasztó tud lenni és gyakran gondolom, hogy váltani kéne, talán nincs már sokáig dolgunk egymással. De persze ott vannak a gyerekeink, a sokmilliós tartozásaink, ezek még visszahúznak.
Tehát azt gondolom, hogy mindig az az igazi, ahol éppen tartunk és ha vigyázunk arra, hogy a mindennapi taposómalom és az élet közben tudjunk egymásnak lenni, együtt fejlődni, akkor tud együtt tud maradni egy pár és akkor lesznek igaziak egymásnak. Szerintem ....

bocs, még 1 mondat lemaradt
2010. április 28. szerda, 18:24 | jessica73

Azt még elfelejtettem írni, hogy véleményem szerint amint érettek vagyunk az "éppen aktuális igazi"-val való találkozásra, akkor az el is fog jönni.
Csak ennyit akartam még írni. :-)))

Kriszti

szeges képe
Hol másutt?
2010. augusztus 29. vasárnap, 19:15 | szeges

Hát itt, a fórumon! Ti ezt tényleg nem tudjátok? :DD

tűzjáró képe
Talán igen, talán nem, de
2010. szeptember 16. csütörtök, 14:36 | tűzjáró   Előzmény

Talán igen, talán nem, de van benne valami.:-)

fehercsongor képe
Hozzáfűzés : Az ember tökéletlen lény . A tökéletes ember
2009. október 30. péntek, 23:00 | fehercsongor

Hozzáfűzés : Az ember tökéletlen lény . A tökéletes ember tökéletesen tökéletlen lény .
Tökéletes társam : akivel jó együtt morzsolgatni a napokat , és akinek a hibái is vonzanak . Üdvözlettel : felacso

Feliratkozás Hírlevélre