Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

„Szeresd felebarátodat (embertársadat), mint önmagadat” – hangzik a Mester szava. Ez a második főparancs. Hangzik, mégsem halljuk, nincs rá fülünk. A hallásunkat eltompította a lárma, jelszavak harsogása, az ideológiák fullasztó áradata. A szeretetlen ítélkezés jóval gyakoribb, mint az irgalmas szeretet öncél nélküli megnyilvánulása. Az ítélkezés pedig eltorzítja a valóságot és eltávolít a szeretettől.

Sziasztok ! a főldsugárzásról mi a véleményetek ?
mert nálam elég maga szinten van vannak olyan helyek a lakásban hogy teljesen lezsibbad a kezem a kezem lábam . erre mi a megoldás?

=_UTF-8_B_TmFwc3ppa3JhMV9jc2FrIGZvdMOzLmpwZw==_=.jpg

HISZEM, HA LÁTOM…?! –
„Napszikra Nyílt hétvége” nőknek, férfiaknak, gyermekeknek…- vagyis az egész családnak

"Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között.
A miénk a döntés, nem pedig bárki másé." /R. Bach /

Volt már Neked is deja-vu élményed? Láttad már előre a közeljövő pillanatait?

Mit gondolsz, hogyan lehetséges a deja vu?

Érzékcsalódás, vagy valóban tudjuk a jövőt?

Szenteste a kisebbik fiam megtette első lépéseit. Ajándékbontogatás közben bevallom elfeledkeztem az angyalokról, de eszembe jutottak, mikor jött felém széttárt karokkal a kicsi. Békét és szeretet kértem, érzem, hogy megkapom. 30-án eljutottam A titok című könyvig, vagyis megnéztem a filmet. Néhány hét leforgása alatt rengeteg információ birtokába jutottam, és elmondani sem tudom, mekkora a változás, ami az életemben mostanában végbemegy...

Ma olvasván az egyik blogot, emlékeztem arra,amikor az életem első hipnózisán voltam.
Hosszú gondolkozás után végre megéltem egy csodálatos élményt.
Ahogyan megértettem, hogy kislányunk beteg úgy éreztem az elfogadásban segitene.
Igy is történt, láttam őt megszületni, ahogyan tiltakozott, mert nem kivánt újra földre jönni, elöző életében is láttam.....
Meséljetek, ki mit gondol a hipnózisról ?

antialföldi.jpg

Furcsa dolgok figyelhetők meg mostanság a kulturális életünkben... Én lényegesnek tartom, hogy például milyen művészeti alkotásokat fogad be az ember, főleg a gyerekek, de egyébként mindenki. Ha megnézi az ember a mai tv-műsort úgy általában, mit lát? Egy csomó horror, meg mindenféle negatív energiával töltött cucc. Nem mondom, hogy be kellene tiltani, de az általános csatornáknak szerintem úgy kellene sugározniuk a műsorokat, annak tudatában, hogy esetleg egy egész család szeretné nézni. De már sokan nem is teszik, épp ezért.

Még San Lorenzoban, amikor otthont kerestem, belefutottam egy temetésbe. Előszór csak azt vettem észre, hogy a templomban és körülötte milyen sok ember van. Azt hittem, hogy hamarosan kezdődik a mise, és ezért gyűltek ennyien össze. Csak órák múlva jöttem rá - az egész napot ebben a városban töltöttem -, hogy egy ember halála hozta őket össze, amikor találkoztam a szembejövő gyászmenettel.

Egy másik temetést napokkal később a tv közvetített. Ekkor már nagyon gyanús volt a dolog, hogy mi közöm nekem ehhez?!

Több, mint két évtizede meditálok. Mi is a meditáció? * Hogyan kell (sikeresen) meditálni? * Dolgok, amelyekkel nem találkozol a meditációs irodalomban.

A lovas pszichoterápia olyan pszichoterápiás eljárást jelent, mely során a gyermek vagy felnőtt lelki betegségeit a ló közreműködésével, "asszitálásával" gyógyítjuk. A lovasterápia tehát a megszokott pszichoterápiákkal ellentétben nem a szobában és nem négyszemközt zajlik, hanem egy lovarda területén, a terapeuta, terápiás ló és páciens háromszögében.
Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért a lovat használjuk terápiás állatként?

Kacsapár....
Testvérem majd 5 éves kislányával piaci bevásárlás után kisétáltam a közeli patakpartra. Alig 1 méter széles, beton-mederben csordogáló kispatak a városban. A patakparton szoktam futni, gondoltam megmutatom neki. Néztük a kis patakot, ahogy csordogál. Megkérdezte: itt vannak kacsák? Kacsák? -kérdeztem vissza. Itt nincsenek kacsák, ez egy nagyon kicsi patak, a kacsák a tavakat szeretik. Itt biztosan nincsenek kacsák - válaszoltam. Meg tél is van, ugyebár....szóval itt tutira nincsenek kacsák - gondoltam magamban. Alig hogy, ezt megbeszéltük, kicsit távolabb tőlünk, mintha egy madárpár szállt volna le a patak vizére.