Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

Bármi történik velem, illetve a külsö világomban, ha nem tetszik akkor azt tudatositom magamban, hogy ez is belölem indul ki. Nekem sok idöbe telt, mire teljesen ráálltam arra, hogy belülröl változtatok magamon, és akkor változik ami kivülröl megnyilvánul. Van aki ezt szintén gyakorolja és müködik?

elengedett pillangó.jpg

A kezdők és a tudatlanok bátorságával írok ide. Én, aki szinte soha nem hittem semmiben, most önfeledten merülök bele teljes valómmal az ezotéria, a spiritualitás csodáiba. Milyen régóta keresem ezt az utat, nagyon hiányzott, de nem tudtam a létezéséről. A fájdalom mélységét kellett megjárnom, hogy rám találjon. Nagyon friss az élmény, de általa a napoknak üzenete lett, még ha nem is mindig ismerem fel valós tartalmukat. Még az egóm által szemlélem a dolgokat, de már figyelek, keresek, megtapasztalok, az időm végtelen, semmit nem lehet sürgetni.

Kék hegyek.jpg

Nehezen kapott levegőt. Sok napja már. De a napok összemosódtak. Légzőizmait csak akaratával tudta működésben tartani.Folyton zihálnia kellett és odafigyelni rá, hogy lélegezzen. Mintha egyfolytában nehéz fizikai munkát végzett vagy futott volna. Mihelyt ellazult , a légzőizmok működése leállt , ő pedig fuldokolni kezdett .Hörgőcskéi tele voltak folyton termelődő nyákkal , ami miatt úgy érezte, csak egy kis szűk csövön át kap levegőt.

Egyszer csak rátaláltam erre a " dalra " dalra??
Háát a szöveg nagyon nagyon ott van.

Tegnap éjszaka többször megébredtem, és félálomban nagyon fura érzések törtek rám. Teljesen meg voltam zavarodva, hogy hol vagyok, de legfőképpen, hogy KI VAGYOK??? Talán még a szemem is kinyitottam, és mintha láttam volna a sötétséget, és nagyon nagy erővel tört rám ez a kérdés, de olyan nyomasztó jelleggel.

5740.jpg

Mostanában ritkán szólok hozzá. Kevesebb az időm erre. De minden változik.
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy szembesüljünk önmagunkkal.. Jó tanulás.
Van amit könnyen veszek, lepereg rólam, van ami viszont nagyon megérint és elgondolkodtat.

Jöjjön aminek jönnie kell.

Vasárnap kirándulni mentünk. Igazi tavaszi időjárás van, nagyon változékony. Egyszer esik, aztán kicsit kisüt a nap, néha egyszerre esik és süt a nap. Ennek ellenére útra keltünk. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk.

bp_korona2_300.jpg

Mit jelent ma, Magyarnak lenni? -Óh! -tudom az azonnali választ, sokak számára csak nehézséget! Vajon miért születtünk ide, és vajon a Magyarság miért tart ott, ahol tart? -Miért ferde a Magyar koronán a Kereszt? -az ehhez és hasonló kérdésekre millió válasz létezik, mert mindenki a saját szemszögéből, látja a saját, és mások helyzetét! Így én is csak, saját tapasztalataimat, és látásmódómat, tudom elmondani nektek! Jópár évvel ezelőtt jártam egy kisebb, és zárt médiumi körbe.

work_life.jpg

Kedves Önmegvalósítók!
Egy másik blogon folyó vita inspirált arra, hogy megkérdezzem tőletek.

Van- e összefüggés az ember szakmája és önmaga belső világa, feladatai között?

Tudom elég egyértelmű: van.

Mégis mi a belső feladata egy benzinkutasnak? Kívül üzemanyagot tölt az autókba, hogy az emberek tovább mehessenek. Mit kell ebből tanulnia?

Na és az orvosok, ügyvédek, bírók, focisták, zenészek, miért azt az utat választották?

Mit lehet megtanulni a mozdonyvezetésből?

Mi a foglalkozásod? Mit érzel, miért ez a te foglalkozásod?

"Csendben ülni
semmit sem tenni
jön a tavasz
a fű magától nő"

Sziasztok!
Szerintetek ha az első lépcsőfokon túl vagytok egy kapcsolat felé,( első találkozás, és minden szép volt és jó mindkettőnk részéről, és semmi testi kapcsolat)
akkor megengedhetem magamnak, hogy én is elmondjam neki mit érzek? Ezer éve volt fontos ilyen téren valami. Most szeretném ha több lépcsőfokig is eljutnánk.
Ő hív engem és rejtetten szól a dolgokról. Csak nagyon udvarias.
Én várom hogy végre konkrét dolgokat is kimondjon.
Kiestem a gyakorlatból.
Légyszi ha van tanács akkor......

Puszi: Fircsi