Mindenféle | Önmegvalósítás.hu

Mindenféle

Sziasztok!

Amikor felébredtem, egy dallam volt bennem. Egy film betétdala. Gondoltam, utánanézek, biztosan van benne valami üzenet...
Mivel angolul van, nekiültem lefordítani. Ami azért nem könnyű, mert szerintem egyik nyelvet sem lehet tökéletesen lefordítani egy másikra, úgyhogy 'lazábbra' vettem a figurát. :)
Megosztom Veletek:

Mindenki, akivel összeakadtam ketrecekben él,
Véleményt alkotnak rólam és a vándorlásomról, de sosem voltam az, akinek gondoltak
Tettem olyat, amivel megbotránkoztattam embereket, de a gondolataim tiszták-
Élek

...

A napokban egy önismeret után érdeklődő azt kérdezte tőlem, hogy mennyi időbe kerül, mire rendbe rakja a magánéletét, mennyit kell ehhez tanulnia? Mondtam neki, hogy ha intenzíven tanul, gyakorol, akkor kb. 4-5 év alatt elsajátíthatja a legfontosabb alapokat és a legtöbb problémáját ezekkel meg is tudja oldani.
Erre Ő meglepődött: „Olyan sok idő?? Nekem erre nincs ennyi időm!
Már annyit szenvedtem, hogy nem érek rá ennyit várni a megoldásokra!"

Földangyal.jpg

Sokat gondolkodtam azon: vajon minden történést az életünkben valahogy mi váltunk ki, mi akarjuk? Arra jutottam, hogy szerintem nem teljesen. Mert az egész közösség, környezetünk és mi, együtt formáljuk a történeseket. Mi csak annyit tehetünk, hogy nyitottak vagyunk a jóra, és akkor kapunk segítséget, de nem történhet minden úgy, ahogy mi akarjuk, mert nem vagyunk mi egyének mindenhatók. Bennem ezért szült egy kis ellenérzést a Titok című könyv, mert olyan mindenhatónak mutatta be az egyéneket. Vagy csak én értettem félre?

Tornado3.jpg

Sziasztok,

Megint rég voltam erre, viszont gondoltam hozzátok kellene fordulnom tanácsokért, mert itt talán járt már valaki hasonló cipőben. Egy kritikus ponthoz érkezett az életem és nem tudom hogyan, milyen formában tovább.

noi_ferfi_lelek.jpg

Sziasztok!

ArkAngyal inspirált ennek a topic-nak a megnyitására. :)
Arra lennék kíváncsi, hogy Szerintetek inkább női vagy férfi lelketek van? Kiben melyik dominál, ez milyen területen nyilvánul meg leginkább?
Mivel tartjátok fent a női-férfi oldal közötti egyensúlyt?

ulunk_a_vonaton.jpg

Gyorsvonattal utaztam ma reggel Pesttől Szolnokig, Zuglóban szálltam fel és örültem, hogy találtam egy üres fülkét, ahol nyugodtan aludhatok tovább. A többi pesti állomáson szálltak még fel többen is, de ahogy benéztek a fülkébe és látták, hogy szundítok, tovább is mentek. Rendesek voltak.

Olvasgattam bejegyzéseket, és eközben jutott eszembe az alábbi gondolat:
meddig /ha lehet ilyent, hány éves korig / felelős az ember a családtagjai, szülei érzelmeiért? Meg egyáltalán, hány éves korig, miyen mértékben "jó" a megfelelésre törekedni?
Másokkal való kapcsolatainkban nyílván felelősek vagyunk egymásért, és törekszünk megfelelésre. De én itt azon a téren próbálok tapogatózni, hogy hol a határ?
Örülnék, ha megosztanátok velem véleményeiteket!
Szeretettel!

Vajon megfelelő-e a férfiak szexuális teljesítménye, tudása, intelligenciája?

Kellene-e fejleszteni, ez irányba tanítani a teremtés koronáit?

Tegnap találkoztam egy csodálatos emberrel Esztergomban egy összejövetelen.
Ez a honlapja, ahol a zenéibe bele is lehet hallgatni:
http://www.enricomusic.hu/relax_cd.php
Szerettel közvetítem közösségünk minden tagjának.
Eta