Alkotóbarlang | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra tábor 2019
Balatonszemes
tábor aug. 01. 10:00
csütörtök
Jam-Transzlégzés Budapesten
Budapest
workshop szep. 06. 18:00
péntek

Alkotóbarlang

2011. jan. 28. 17:00
2011. febr. 18. 17:11
Kezdődik: 2011. jan. 28. péntek 17:00
, workshop, Király Mónika
műhely 5.jpg

Az Alkotóbarlang a Belső Utazásoknak teret adó hely, ahol önmagunkat belső képeinken keresztül alkotó módon fedezzük fel.
Ha világot akarunk látni, nem kell hozzá elutaznunk. Belső világunk legalább olyan izgalmas, mint ami odakint van. Innen is hozhatsz képeket....hisz Te vagy a Világ, Te vagy az Utazó, és a kép készítője, a Művész is Te lehetsz. Fotók helyett saját alkotásaid örökítik meg azokat a helyeket, ahonnan életenergiádat meríted, ezáltal olyan erőforrásaidat tudatosítod, melyek kinti életed működését segítik.
Ez a hely nem művészképző, nem rajztanfolyam, az alkotás „kézügyesség” nélkül is olyan út lehet, melyben örömödet fogod lelni. Belső világodat grafit, szén, akrilfesték, pasztellkréta, agyag és a középpontodból áradó energia által teheted láthatóvá. Ezt segítik elő az aktuális belső képeket előhívó témák, meditációk, zenék, beszélgetések is.
….mert ami igazán lényeges, az a szemnek is látható lehet!

A közeljövő időpontjai és témái:

2011. jan.28. péntek, 17.00 h - Totemállatunk felfedezése - Energiánk és teljesítőképességünk fokozása
Elkezdődött az év, és nem árt olyan energiatartalékokat elraktároznunk, amellyel jól indíthatjuk a 2011-es évet. Talán az sem árt, ha útmutatást kapunk az évre, és ehhez az ösztönös részünkhöz szállunk alá, kapcsolatot teremtünk saját erőt adó állatunkkal. Ez alkalommal felfedezheted személyes erőt adó állatod, mely szimbolikus jelentőséggel bírhat életedben, ha megérted üzenetét.

2011. febr. 4. péntek, 17.00 h - EGÉSZ-séged, mint öngyógyító képességed megjelenítése
Szervezetünk öngyógyítő törekvéseit tudatosan vagy tudattalanul is igen erőteljesen tudjuk befolyásolni. A sötét, hosszú napok fukarkodnak a fénnyel. Február elején szervezetünknek jól jön, ha az öngyógyító erőinket megtámogatjuk az alkotásban rejlő gyógyítő erővel. A kóros folyamatokat pszichés úton gyakran felül lehet írni, de nem kell betegnek lenned ahhoz, hogy egészséged védelmében használd öngyógyító erőidet. A mai alkalommal előhívott saját gyógyító szimbólumaid végigkísérnek Utadon.

2011. február.11. 17.00 h - Belső fény - Agyagozás a sötétben
A tél az utolsókat rúgja..a fény erősödik. Saját belső fényünk kifejezésével tudunk úgy sugározni, hogy a cseperedő Fényt erősítsük, ami visszahat ránk. Ha sötét van kint, annál inkább felfedezhetjük saját belső fényünk erejét. Ezért is alkotunk sötétben ez alkalommal, és azt is megtapasztalhatod, milyen különleges mélységű kapcsolat alakulhat ki közted és az alkotásod között.

2011. február 18. péntek, 17.00 - Belső blokkok oldása a kreativitásunk és spontaneitásunk segítségével
Ez az alkalom az örömről és a játékról fog szólni. Kapcsolatot teremtünk gyermeki részünkkel, akik akkor voltunk, mikor még ösztönösen, szabadon éltünk, a meséket a zsigereinkben éreztük. Az alkalom kulcsszavai: spontaneitás, játékosság, fantázia, motiváció, eredetiség, intuíció. Különösen jó alkalom a feltöltődésre azok számára, akiknek az élete erősen meghatározott a külső korlátok által, és úgy érzik, kényszerpályán mozognak.....vagy csak szeretnének játszani és örülni.

Előadó: Király Mónika


Kezdődik:
2011. jan. 28. péntek 17:00

Vége:
2011. febr. 18. péntek 17:11
Elérhetőség
Előadó: 
Király Mónika
Telefon: 
+36302218090
Beküldte: | 2011. jan. 14. péntek - 02:30

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre