Deeksha-intenzív | Önmegvalósítás.hu
Program típus
A karantén nyitás utáni első: Tantra este Edinával
Budapest
workshop jún. 06. 18:00
szombat

Deeksha-intenzív

2009. ápr. 24. 19:00
2009. ápr. 24. 22:00
Kezdődik: 2009. ápr. 24. péntek 19:00
, workshop, Bata Zsuzsi

Namaste Kincseink!

A májusi deeksha-programjainkat – 2009. május 8. – péntek – 19.00 óra (Helyszín: Belső Barlang, Budapest, IX., Mihalkovich u. 4.) a szerelem ajándékával kezdjük. Azért írok most erről Nektek ilyen korán, mert egyenlő számú hölgy és egyenlő férfi részvételére lesz szükségünk (tehát ahány hölgy, annyi férfi).

Napok óta érzem a természetben a szerelem energiájának lüktetését, erősödését. És az a legszebb ebben, hogy nincsen konkrét tárgya, csak van, és átöleli a világot, mosolyog minden szembe jövőre. Na persze erre már néhány napja Srí Amma és Bhagaván is felhívta a figyelmem.
Éppen az Ő Isteni szavaik hatását, ill. hangulatait éreztem magamban, amikor egyik gyógyító társnőm írását olvastam Tündér Ilonáról:

Emlékeztek Tündér Ilona meséjére? Szeretnék most ezzel a mesével gyógyult és szerelemre kitárt szívet kívánni mindenkinek:
"A mese szerint a király kertjében van egy aranyalmafa, amelyről éjjel ellopják az almákat. A király megbízza három fiát, hogy őrizzék a fát és rajta az almákat, de bizony kudarcot vall a három fiúból kettő, elalszanak, és reggelre eltűnnek az aranyalmák. A legkisebb fiú próbál utoljára szerencsét, egy kis dohány segítségével sikerül ébren maradni és megpillantani a tizenhárom hollót, akik éjfélkor érkeznek a kertbe. Megragadja a királyfi a tizenharmadik hollót, aki átváltozik aranyhajú, gyönyörű leánnyá. Ő Tündérszép Ilona, a tündérek ragyogó szépségű királynője. Szerelemre lobban a királyfi azonnal és Ilona megígéri, hogy eljön hozzá minden éjjel. Az almák így megmaradnak és a királyfi éjszakánként az almafa alatt ölelkezik szerelmével, mígnem a király kíváncsivá válik és megbízza a Banyát, hogy kémlelje ki mi történik a kertben. A Banya levág egy fürtöt Ilona aranyhajából, aki ezután búcsúzni kénytelen szerelmétől. A király ki akarja házasítani legkisebb fiát, de az csak a tündérlányt szereti, és útnak indul, hogy megkeresse. Keresi a szerelmét, találkozik a Nappal, a Holddal, a Széllel és az Állatok királyával, senki nem tudja hol van Ilona, csak a sánta farkas, akinek a lábát Ilona Fekete-tengeren túli birodalmában törték el. Folytatja útját a királyfi és meg is érkezik végül Ilona kristálytiszta kastélyába a veszekedő ördögfiúktól ellopott köpeny, bocskor és ostor segítségével. Itt sincs azonban könnyű dolga, mert az Ilonát őrző boszorkány álmot bocsát a szemére, és nem tudja kivárni szerelme érkezését. Végül rájön a királyfi a turpisságra, ellopja a banya álmot hozó sípját és újra magához ölelheti szerelmét soha véget nem érő boldogságban.”

A mese a Szerelem Beavatási folyamatáról beszél. A szerelem beavatás, az aranyalmát, a szerelem gyümölcsét csak akkor ízlelhetjük meg, ha készek vagyunk bejárni érte lelkünk sötét bugyrait. Gondoljuk csak át, mi történik, amikor megjelenik életünkben a szerelem. A szerelemmel megjelenik egy erő, amely mindent félresöpör az útból, nem lehet neki ellenállni, olyan, mint a forgószél, amely magával ragad, repülünk és szállunk egyre magasabbra, elfeledkezünk mindenről, ami addig fontos volt és beleolvadunk ebbe a mindent betöltő, mindennek új értelmet adó érzésbe. Majd a forgószél csendesedni kezd, és lassan kinyitjuk a szemünket, körülnézünk, hogy hol is vagyunk és próbáljuk megérteni mi történt velünk. Észreveszünk a másikban olyan tulajdonságokat, amelyek eddig belevesztek a repülés szédületébe. Tulajdonságokat, amelyek zavarnak és irritálnak minket, mert ott vannak bennünk is valahol mélyen és még nem tudtuk saját részünkként integrálni őket. Tulajdonságokat, amelyek előhívnak belőlünk régi emlékeket, melyek fájnak még. Megjelennek az előző kapcsolatok, szerelmek fel nem dolgozott árnyai, gyermekkorunkból hozott kapcsolati minták és előlépnek a tudattalan sötétjéből, ahová száműztük őket. Megjelenik a mese Banyája, és vele megkezdődik a beavatás. Képesek leszünk-e meghallani a szívünk szavát, képesek leszünk-e követni a szerelem hívását és átlépni minden akadályon, képesek leszünk-e szembenézni félelmeinkkel, képesek leszünk-e megpiszkálni a fájó sebeket és elindulni a Fekete-tengeren túlra, lelkünk elzárt részébe és megkeresni ott a bennünk élő Tündér Ilonát és a királyfit. Nem könnyű ez az út, közben eltörhet a lábunk, mint a sánta farkasnak és megélhetünk olyan mélységeket, amelyeket eddig soha nem tapasztaltunk. A választás a miénk. Mi döntjük el, hogy mit kezdünk az Istentől ajándékba kapott szerelemmel. Hagyjuk, hogy egyike legyen a fel nem dolgozott előző szerelmeknek, melyek árnyai kísérik a következő kapcsolatot. Vagy felvállaljuk az érzéseinket, félelmeinket, fájdalmainkat és a társsal egymás kezét fogva megpróbáljuk megérteni, hogy mit jelentenek ezek az árnyak az életünkben, mit üzennek nekünk, mire tartanak tükröt. Csak így, érzéseinket őszintén felvállalva és kommunikálva, csak így, saját magunkat megismerve, elfogadva és szeretve válunk méltóvá a Szerelem ajándékára.

Lányok, Fiúk! – Hölgyek, Urak!
Várunk Benneteket, ha még nincs meg a párotok, ha már meg van a párotok, de nem működik jól a kapcsolatotok. Akkor is várunk, ha eleged van a párkapcsolatodból és éppen lemondani készülsz a szerelemre. Na, ezt ne tedd! Adj még egy lehetőséget magadnak, végül is mit veszíthetsz…

Kérünk Titeket, hogy részvételi szándékotokról a visszajelzést nekem (Zsuzsi) jövő hét szerda (április 29.) 16.00 óráig, Zolinak pedig május 7. (csütörtök) 12.00 óráig küldjetek az alábbi elérhetőségeinkre:

Burger Zoltán – e-mail: sloopster@gmail.com – mobil: 06-70/454-6570
Bata Zsuzsa – e-mail: bata.zsuzsa@bp12ker.hu – mobil: 06-20/354-9299

A deeksha ölelésével és isteni energiájával várunk Benneteket! Zoli és Zsuzsi

Előadó: Bata Zsuzsi


Kezdődik:
2009. ápr. 24. péntek 19:00

Vége:
2009. ápr. 24. péntek 22:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3620354
Telefon: 
+3670454
Beküldte: | 2009. ápr. 22. szerda - 09:11

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre