KARMABONTÁS tréning | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop szep. 21. 18:00
szombat

KARMABONTÁS tréning

2011. febr. 27. 10:00
Kezdődik: 2011. febr. 27. vasárnap 10:00
Budapest, IX. ker., workshop, Domján Mónika, Gál Judit

Mindenkinek vannak visszatérő problémái, amelyeket mindig próbál megoldani – rendszerint ugyanúgy - aztán újra és újra konokul előjönnek. Ezeknek a problémáknak a gyökerét tárja fel a tréning és kiiktatja az eredményhez nem segítő, már túlhaladott megoldási sémákat. (Kapcsolódó cikk: Domján Mónika: Sors és Karma: "tarot-ul" A Szerencse)

A módszer egyedülálló, olyan asztrológiai alapelemre épít, amely kifejezetten a karmikus összefüggésekkel foglalkozik. A részvételhez sem asztrológiai sem más speciális előképzettség nem szükséges, csak az, hogy készek legyünk tenni valamit saját érdekünkben s ennek során szembenézni önmagunkkal. A tréningen a múltból hozott karma kötöttségeiben következik be oldódás, amint rálátunk arra, hogy ezeket hogyan lehet megbontani, s hogyan fordulhatunk inkább a jelen felé. Nemcsak a téves beidegződések elengedése jelent fontos eredményt, hanem az is, hogy megváltozik a többi emberhez való hozzáállásunk is.

A tréning a karmikus összefüggésekre utaló horoszkópelem (Holdcsomó) köré rendeződik és kiscsoportokban elemzik magukat és egymást a résztvevők. A program elemei: kiscsoportos munka a karmának a résztvevő egyéni életében megnyilvánuló konkrét formáiról; eredmények közös megbeszélése; megoldási módok lebontása (kiscsoportokban); új minták megerősítése. A nap elején és végén vezetett meditáció valamint a legfőbb üzenetek vizuális, szimbolikus megjelenítése segíti a ráhangolódást illetve a lezárást.

Előadó: Domján Mónika Gál Judit

Helyszín:
Budapest, IX. ker., Lónyay u. 24.
Térkép

Kezdődik:
2011. febr. 27. vasárnap 10:00

Helyszín:

Lónyay u. 24.
Budapest, IX. ker.
Elérhetőség
Telefon: 
+36304391470
Telefon: 
+3612990989
Beküldte: | 2011. febr. 17. csütörtök - 18:40

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre