Fehérholló Öskü | Önmegvalósítás.hu

Fehérholló Öskü

Fehérholló Öskü vagyok, a Tűzmadár Táltos Dobkör alapítója, és a Magyar Őshagyomány Egyesület vezetője. A magyar nép hagyományainak kutatásával foglalkozom. Célom az ősi magyar (sámánisztikus) világkép, szellemiség újraélesztése, és annak mai formában megélhető közvetítése a társadalom felé. Az ősi szellemi módszerek, szertartásformák felelevenítésével egy korunkban használható gyakorlat és szertartásrendszer kialakítása.

Nagyjából 30 évesen léptem rá a szellemi útra, a harcművészetek, az agykontroll és az asztrológia felé fordultam. Elkezdtem beleásni magam a keleti filozófiákba, buddhizmus, bön, taoizmus. Ebben az időszakban találkoztam a sámán dobbal és a megváltozott tudatállapoton alapuló gyakorlatokkal. A Fehérholló nevet egy látomásom során kaptam, mióta szellemi útra léptem, ezt a nevet használom.

Jelenleg elvonulásokat, önismereti csoportokat, izzasztókunyhó szertartásokat, tűzönjárásokat, dobolásokat, előadásokat tartok. Az évek során, sok úton járónak segíthettem és több száz dob készült kezem által. Azóta ez tölti ki az életemet, járni a belső úton, és segíteni másokat, hogy megtalálják saját igazságukat, hogy belső tapasztalásokra tegyenek szert. Számomra fontosak a gyökerek, őseink tudása, mivel ezek adják az alapot, ugyanakkor lényeges, hogy az Egységre törekedjünk önmagunkban ugyanúgy, mint a világban. Ne csak a felszínre, a külsőségekre figyeljünk, hanem arra, ami mögöttük van, a lényegiségre, amit hordoznak.

Telefon: 
+36703125643
Beküldte: | 2010. márc. 24. szerda - 12:40

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre