Németh Andrea | Önmegvalósítás.hu

Németh Andrea

Energizáló, izomlazító, relax masszázst csinálok.
Lélekmasszázs segítségével segítek mindenkinek,aki elakadt az életében és az Útján. Ráhangolódok a rezgéseidre és segítek helyes Útra terelni az Életedet kedves érdeklődő. Csakrát harmonizálok,energizálok.
Ha felkeltettem érdeklődésedet, a következő telefonszámon további tájékoztatást adok: 70/678-0231.
Szeretettel várok mindenkit,aki kíváncsi vagy segítségre van szüksége.
Kérem,aki segítséget kér emailben,adja meg az elérhetőségét,mert anélkül nem tudom felvenni vele a kapcsolatot.

Üdvözlettel: Németh Andrea

Telefon: 
+36706780231
Beküldte: | 2008. júl. 30. szerda - 17:43

Hozzászólások

5 hozzászólás
Ez az Egész Prananadi egy nagy csalás.Egyik ismerősöm úgymond
2012. szeptember 03. hétfő, 22:53 | Látogató

Ez az Egész Prananadi egy nagy csalás.Egyik ismerősöm úgymond tud utaztatni,ami azt jelenti,hogy valamely személyt kezelésbe vesz és az egy bizonyos lelki állapotban átéli mi volt az előző életében.Akivel még beszéltem az mind vagy nagy hadvezér,vagy valamilyen haljaked,de templomi koldús még egy sem volt .Valamint ha van lélekvándorlás akkor az hanyad íziglen vezethető vissza?Ugyanis a megutaztatott csupán egy előéletére emlékszik.

Biztos igaz?
2012. szeptember 04. kedd, 0:35 | kobold   Előzmény

Bocsánat a hangomért, de több érdekeset is olvastam ebben a rövidke nyitó hsz-ban. "Az egyik ismerősöm tud utaztatni...." Biztosan tud utaztatni? A pudingot ki kellene próbálni és utána lehet valós véleményt is írni ilyen nagy hanggal. Vagyis. Nem biztos, h tud az illető utaztatni, a másik, h bocsánat, járj kicsit utána...
"" úgymond" utaztatni..."". Én nem mondom sehogyan, hiszen nem én vagyok a hsz kezdő... !
Ezen felül attól, h az ismerősöd "csaló" utaztató, attól még nem a pránanadi a csalás !!!!
Mindettől függetlenül, valóban a nadinál "tanult-tanított utaztatás nagyon gyenge, ezt elismerem. Az is igaz lehet, h a meditációban vezetett "utazás" mindig királyt, meg hűűha embert mutat. Ezt még nem lehet utaztatásnak sem hívni. Ez igaz. Olyan, mint nagyképűen bégetjük, h voltam meditálni... No, igen! Majd akkor lehet medinek hívni, ha évekig, naponta 10-15 órát medizett az ember. Ld tibetiek. Addig csak relaxáció. Ezen felül, kétlem, h az ismerősöd is végigment volna azon az úton, /figyelt rá, kísérte, stb/, ahol a paciens képzelgett.....
Egy szóval, a hamis, gyógyítói, kezelői hiba ott van, h az ismerős nem tud még "utaztatni,vezetni", a kezelt egyén meg mindent elhisz neki. A kezelt egyén viszont, feltételezve jóhiszeműen megy oda,,, stb. Az ismerős meg több gyógyítói alapszabályt szeg meg. De sztem már nem is ismeri fel a hatalmas hibáját.
De nem is elemzem tovább. Bocsi, ha kicsit kioktatónak tűnne a levelem. De végül is igazad is van, de nagyon nincs is. Talán, ilyetén formában leírva nincs.
Kobold

Domoszlai Katalin képe
A tibeti meditációt és az előző élet meditációt
2012. szeptember 04. kedd, 15:01 | Domoszlai Katalin   Előzmény

nem lehet összehasonlítani, mert a technikája és a célja más.

A gyakorlás mennyisége nem meghatározó, ugyanis több lélek már tökéletes meditációs technikai tudással született le újra. Nekik ez már képesség, tehát akár a legnehezebb üresség meditáció is "elsőre" sikerül. Nekem a megfelelő technikai tudás elsajátítása kb két évembe került, napi fél-másfél órát meditálok.

Végeztem előző életes meditációkat egyedül és nézett vissza nekem jó barátom is előző életeket. Vezettem már másokat meditációban vissza én is. Én voltam rabszolgahajcsár, tó, hal, koldus, orvos és még elég sok minden. Bármennyi életet vissza lehet nézni, kérdés, hogy minek.

Természetesen lehet egó növelésre felhasználni. Van olyan eset, amikor viszont nem nélkülözhető az előző élet ismerete, nekem például meghatározó élmény volt a koldus lét újra feldolgozása. Miért lettem koldus, mennyiben volt ez az én hibám, milyen hasznos képességeket sajátítottam el nincstelenként és milyen feldolgozatlan érzéseket hoztam át ide, hogy magasabb lelki érettséggel meg tudjak birkózni a feladattal. Nagyon sok minden került a helyére, alázat, anyai gyász, önmarcangolás, vezeklés és anyagi veszteségek megélése témakörben.

http://domoszlaikatalin.fw.hu/index.html

Lehet...
2012. szeptember 07. péntek, 0:14 | Látogató   Előzmény

Lehet igazad van. Születtek ilyen képességekkel. Ezt nem nézegetem. Felesleges. A képesség is jó dolog, de lehet átok is. Az lehet, jól tud majd meditálni, meg korán kezte, de illeszkednie kell a mosthoz is, h segítsen..... stb Amúgy csak akadálya lesz belőle. Vagyis ráfázott. Igazából én azt gondolom, h a legjobb a gyakorlat útján megszerezni, mert amúgy még sok értelmezési és hasznossági hiba is lehet benne....

Aztán arra is gondolnék a helyedben, h amiket leírtál felismeréseket, ehhez nem kellett volna visszautazni. Teljesen felesleges volt. Nem Rómába megyek cigit venni, hanem a közelemben, egy boltba. Ráadásul egy sokkal nehezebb és veszélyesebb úton szerezted be az információt, egy helytelen meggondolásból. Sztem, a mostani divatot és a túllihegést félretéve, és csak a valós hasznos és szükségszerűséget figyelembe véve max 1-2 % -ában van létjogosultsága az előző életekbe visszamenni az időben. !!! Megjegyzem, ettől még jo lehet az, amit írtál, hiszen nem ismerhetem az okaidat. Ez egy fontos befejező mondat, hiszen amit írtál nagyon is helyén való, de a mérlegelés, a diagnosztika a kezelésnél a legfontosabb, ami eldőnti a leggyorsabb, legveszélytelenebb, stb utat, eszköszt a cél eléréséhez.
Kobold

Domoszlai Katalin képe
A képességeket gyakorlat útján szerezzük
2012. szeptember 07. péntek, 12:06 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Az előző életekben megszerzett képességekért sok buktatón keresztül vezetett az utunk, ugyanúgy megdolgoztunk érte akkor, mintha most fejlesztenénk ki. Véleményem szerint az átok egyáltalán nem negatív, hanem egy roppant intenzív jelzés egy hibás működésre. Ezért az átok feloldható, fejlődést elősegítő, hasznos tanítás. Az ego persze katasztrófának éli meg ha nem tud vele mit kezdeni, ráadásul remek lehetőség a gonosz, átkozódó emberre kivetíteni a belső trutymót, ami miatt az elátkozott a tanítást megkapta. Félrevezeti az az ember magát, ha az elátkozottságra hivatkozik, valami megfoghatatlan külső erőre hárítva a saját belső nem-tudását.

Az előző életek ismeretéhez lelki érettség kell, tehát lehet korai a kíváncsiság.

Terápiás munkában tapasztaltam, hogy az a módszer, ahogy én keresek rá a gyökér okra, fel sem hozza az előző életet, ha a feldolgozandó tudattartam a közelmúltban vagy a gyerekkorban van.

Az időutazás a jelenből indul, az idő visszafelé pörög, és a gyökér okot előidéző eseménynél áll meg. Ezért technikailag lehetetlen hátrébb menni az időben, mint ahol az elakadás van.

Feliratkozás Hírlevélre