Pénzes Matild | Önmegvalósítás.hu

Pénzes Matild

Gyerekkorom óta foglalkoztatott az élet és halál kérdése, ilyen indíttatásból végeztem el az egészségügyi szakközépiskolát. Több évet töltöttem el segítőként az egészségügyben. Tizennégy évvel ezelőtt egy belső élmény hatására kezdtem el foglalkozni az alternatív gyógymódokkal. Több tanfolyam elvégzése után, felsőfokú képesítésemet a Mantra Természettudományi Szabadegyetem Parapszichológia szakán szereztem meg, kitűnő eredménnyel.

A terápiás módszereket úgy válogattam össze, hogy a hozzám forduló a rejtett összefüggések feltárásával mélyebb önismeretre tegyen szert. A közös munka során a problémák gyökeréig hatolva szüntetjük meg azok okait. Ezek a felismerések jelentős változásokat indítanak el az élet minden területén. Bárkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, útvesztőbe került, nem látja tisztán merre tovább, keressen bátran, hogy együtt megtaláljuk a kiutat!

Forduljon hozzám bizalommal: szorongások, félelmek, trauma, gyász, depresszió, párkapcsolati és kommunikációs problémák, gyermekneveléssel kapcsolatos problémák, családi konfliktusok, beilleszkedési nehézségek, pszichoszomatikus problémák, hangulatingadozás, alvásavar, örömtelenség érzése, negatív jövőkép, önértékelési zavarok, menstruációs zavarok, teherbeesési nehézség esetén.

Az általam alkalmazott módszerek:

- Személyiség elemzés

- Párkapcsolati elemzés

- Önismereti tanácsadás

- Életvezetési tanácsadás

- Rajz és színtesztek

- Bach virágterápia

- EFT (Érzelmi Felszabadító Technika)

- Holisztikus stressz és feszültségoldó kezelés

Mindig a páciens személyiségének legmegfelelőbb módszert alkalmazom.

Ezek a szelíd terápiás technikák segítenek abban, hogy a testi-lelki-szellemi harmóniát újra megtalálja önmagában.

Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. dec. 19. péntek - 15:19

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre