spirituális gyógyító | Önmegvalósítás.hu

spirituális gyógyító

Nagy Judit Kinesio tape terapeuta,Reiki Nagymester/ Tanár,masszázs oktató,

Nagy Judit vagyok alapvégzettségem általános ápoló-csecsemő gondozó, majd az évek során tovább képeztem magam többek között kinesio tape terapeutának,elértem és levizsgáztam,mint Reiki Nagymester/Tanár, Okleveles Thai és európai masszőz, valamint baba és gyermek masszázs oktató lettem. Észrevettem , hogy az egészségügyben futószalagon bánnak a betegekkel és így nem lehet gyógyítani. Ezért központunkban a kezelések személyre szabottak és személy centrikusak. Nálunk a masszázs során a vendég lelkét is ápoljuk.

Alternatív lelki, szellemi- és testi terápiákat vezetünk egyéni- és csoportos foglalkozásokon Budapest belvárosában. Ezek lehetnek verbális, kreatív vagy manuális módok, hiszen a problémák is sokfélék lehetnek, így módot adunk a legoptimálisabb jelleg kiválasztásához. Segítünk abban, hogy bárki egyéni habitusa és karaktere szerint, számára a legeredményesebb terápiás jelleget megtalálja.

Pécsi János vagyok, immáron több, mint három évtizede foglalkozom az emberi problémák testi megjelenésének gyökeres megoldásával, és ezen "szolgálati idő" alatt sokan kerestek meg komoly betegségekkel, amelyek kezelése meghaladta orvosdoktoraik lehetőségeit. A bennem élő teremtő erő által elért enyhülés, és megszabadulás mindenkinek megváltoztatta az életét, aki beengedte a változást, mert egészen másként kezdte el nézni és látni a világ dolgait!

Tartalom átvétel