Fekete Zsolt teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Fekete Zsolt teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Természetesen ajándékba
2013. nov. 26. kedd 07:07
/Álmatlanság, kimerültség/

A könyv magánkiadásban jelent meg, így nekem kellett foglalkozni az értékesítéssel is, kb. 250 példányt adtam el ,ebből 25-öt könyvtárak vettek meg! (Ez kevésnek tűnik, de nem az!)
A pdf (e-book) formátumot természetesen ingyen küldöm, ha kérsz akkor add meg az e-mail címedet és küldöm.

Foghúzás injekció nélkül
2013. nov. 24. vasárnap 08:20
/Álmatlanság, kimerültség/

Nem az alvászavarra kapom a gyógyszereket, hanem a mániás fázisomra. Az álmatlanság tünet, amit a felfokozott, túl pörgött pszichés állapot okoz. A mánia elmúltával az alvás is helyre áll. Tehát nem altatókat szedek, hanem antipszichotikumokat.
Valóban a gyógyszer nem old meg semmit, csupán csökkenti a fájdalmat (lelki fájdalmat is), hogy egyáltalán képes legyek saját lelki elakadásaimmal, problémáimmal hatékonyan foglalkozni. Ha kihúznak egy fogat injekció nélkül, nem igazán tudsz egy darabig hatékonyan dolgozni magadon. Több év kellett, hogy belássam hogy ezek a gyógyszerek "csak" fájdalomcsillapítóak, de arra viszont jók. Volt mikor teljesen gyógyszer ellenes voltam, és volt mikor minden alternatív terápiát istenítettem, meg fordítva is. A betegségem (a szélsőséges állapotok helyett az egyensúly megtalálása) megtanított arra hogy a gyógyszerekre és a meditációkra/önismereti munkára egyaránt szükségem van, tudva az arányokat, és hogy mi mire való.
Egyébként már sokkal jobban alszom, mert ismét közelítek az egyensúlyi állapothoz.

Működő link !!!
2013. nov. 21. csütörtök 06:45
/Álmatlanság, kimerültség/

Ennek a linknek már működnie kell:

http://members.upclive.hu/fekete.zsolt1/

A könyv már nem kapható, de akit érdekel annak pdf-ben el tudom küldeni.

Hasznos gondolatokat kaptam Tőled!
2013. nov. 19. kedd 18:02
/Álmatlanság, kimerültség/

Én jelenleg elég sok gyógyszert szedek, de a Melatonint szívesen kipróbálnám. Megbeszélem a kezelőorvosommal, aki amúgy materialista, de nagyon jó dokinak tartom. Én már elég régen benne vagyok egy pszichés betegségben, amiről írtam egy könyvet is. IGEN, kiírtam magamból rengeteg mindent, sokat segített.

http://kello.hu/Shop%28bD1odSZjPTUwMA==%29/Public/result.htm?matkl=999&s...

A könyv már nem kapható, de ha érdekel, eltudom küldeni .pdf-be Nem baj ha nem érdekel, nem erőltetni akarom, csak mikor említetted a OPNI-t és a pszichiátriát akkor gondoltam, hogy hátha érdekel ez a könyv.

A Melatonin vényköteles, vagy recept nélkül is kapható?

A link valamiért nem működik, helyette:
http://kello.hu/Shop%28bD1odSZjPTUwMA==%29/Public/result.htm?matkl=999&s...
és innen még egy klikk.

Elgondolkodtam...
2013. nov. 18. hétfő 15:30
/Álmatlanság, kimerültség/

Elgondolkodtam javaslataidon, régen én is sok hasonló technikát alkalmaztam. Ezek a technikák, most kevésnek bizonyulnak, nem elég hatásosak. Az elalvás előtti lélekemelő olvasáshoz viszont kedvet adtál. Köszönöm.

Nyugtalanság
2013. nov. 18. hétfő 15:07
/Álmatlanság, kimerültség/

Rátapintottál a lényegre!

"A tudatalatti kénytelen az álom időszakban tisztulni, ha nappal a problémák feldolgozását elhárítjuk. A történet megélésével elébe mentél a dolognak, átdolgoztad a belső nyugtalanságodnak az egyik okát, ez pedig a szerethetőség kontra agresszivitás kérdése."

Igen, van bennem egy nagyfokú nyugtalanság mint pozitív, mint negatív élményeknél.

A zenére nem kérek linket, mert én is rengeteget hallgatom. George-nál (prana nadi) mindig ez a zene szól. Nekem is adott egy példányt, hogy hallgassam otthon is. Elmondta, hogy munkahelyén a légkör is sokkal jobb mióta az "Om Mani Padme Hum" szól háttárzeneként. Először nem igazán értették kollégái, hogy miért hallgatják állandóan ezt. Zavarni nem zavart senkit, s idővel jobb, barátságosabb lett a légkör.

Köszönöm a jó tanácsokat, este törekedni fogok Rafael Arkangyalra való ráhangolódásra!

Kiegészítés
2013. nov. 18. hétfő 14:40
/Álmatlanság, kimerültség/

Az esti történetemben odáig jutottam, hogy az oroszlán nem tud átjutni a villanypásztoron. Nem találtam a megoldást, míg végül belealudtam. Másnap délután éreztem, hogy le kell írjam (elsősorban magamnak) az egész történetet. Az írási folyamat végére megoldódott a villanypásztor kérdés problémája.

Máskor is voltam így, mikor megindult egy folyamat/történés bennem, az által, hogy elkezdtem leírni, és mire a végére jutottam, a választ is megkaptam. Vagyis a tudatalatti részemből írásközben szinte emlékként működik néha az intuícióm.

A kapcsolat gyógyít
2013. nov. 02. szombat 07:37
/Ki az a hiteles tanító, példakép, akit követhetünk?/

„Van olyan tanító, akinek nem csak a tanításait követed, hanem Ő maga is példakép számodra?

Igen, volt egy ilyen tanítóm/terapeutám. A hitelessége volt az elsődleges számomra. Azonban a vele való együttlét/kapcsolat is egy idő után legalább olyan fontossá vált számomra, mint tanítása. Főleg mikor nagyon mélyem voltam, teljesen bezárultan, át sem jött semmi tartalom a tanításaiból, akkor a vele való együttlét is gyógyító hatású volt. (inkább tünetkezelés ez, mint gyógyítás, de sokszor erre is nagy szükség van). Ezt ő így fogalmazta: „a kapcsolat gyógyít”

Sok mindenért hálás vagyok neki, elsősorban azért, hogy megtanított a bizalomra (ez közel két évig tartott). Sok idővel később viszont elfordult tőlem, nem bízott meg már bennem, javasolta keressek másik terapeutát/tanítót. Egy olyan ember/tanító/példakép fordult el tőlem, vonta vissza bizalmát, aki a bizalomra tanított. Két év kellett mire ezt feldolgoztam, mert én nem másik terapeutát/tanítót akartam, hanem konkrétan ezt a személyt. Igen, tudom ez nem egy egészséges függőség volt a részemről, de akkor így éltem meg a dolgokat.

Vagyis a folyamat elején a hitelesség volt a fontosabb, idővel pedig a személye, szeretete, együttérzése, elfogadása (lehet, hogy ezek látszólagos, általam rávetített minőségek). S én a „szeretete” miatt képes voltam mindenről lemondani.

Továbbra is úgy gondolom, hogy a hitelesség mellett a tanító személyisége is fontos, de ha a hitelesség fenn áll, akkor a tanító személyiségével sem lehet különösebb probléma.

„A kapcsolat gyógyít” mondatot úgy a pontosabb, hogy „a kapcsolat önmagammal gyógyít”.

Kedves petibá!
2010. szep. 07. kedd 16:29
/Kultúralopás, avagy a szerző jogok meggyalázása?/

Figyelmesebben elolvastam ismét az írásodat, s valóban olyat vettem magamra, ami nem nekem szólt. Köszönöm. hogy jelezted ezt.

Egy bűntudatos barom kér szót!
2010. szep. 03. péntek 18:21
/Kultúralopás, avagy a szerző jogok meggyalázása?/

kedves petibá (útkereső)!

Nem tudom, hogy milyen utat keresel, de nem szívesen tartanék veled. Azért még nem érzem magam baromnak, mert annak nevezel. Amire én keresem a választ, arra meg is fogom találni, de valószínű, hogy a Te közreműkodésed nélkül.