Margo DRC teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Margo DRC teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Vékony ember,kövér ember
2008. dec. 21. vasárnap 22:16
/Álomfejtés/

Szia Sanyi!Régi álmom,ill.álmunk!!egypetéjű ikrek lévén a tesóm is gyakran álmodta ugyanazt.Valahonnan pontosan tudtuk,hogy biztosan egy álmunk volt,többnyire gyerekkorunkban.Volt hogy elmeséltem ,és Ő rávágta igen tudom a kövér ember ,sovány ember álmomat persze külömböző időpontokban és egymástól látszólag függetlenül.Ez gyakorlatilag nem álom,csak álom kép.Egy pillanatra látszik,mintha satírozott rajz lenne,egy kövér,és egy sovány ember egymás mellett.Érdekes ,Én meghíztam,Ő soványabb nálam.Mit jelenthet ez?Várom értékelésedet!Köszi:Margó

Nagyon tetszett
2008. dec. 19. péntek 12:37
/Neked hogy tetszett "A kiválasztott"?/

Nekem a kedvenc műsorom volt,mint most A szellemekkel suttogó.Ezt ill.az ilyen,és ehhez hasonló műsorokat szeretem.Egyébként egyáltalán nem,vagy keveset tévézek mert nagyon sok és silány műsort lehet látni.Az úgynevezett "sztárok"meg olyan messze állnak a lelkivilágomtól,hogy szóra sem érdemes.Nagyon sokat kell szelektálni,hogy valami megérintsen belülről....7

Fejlődni ,fejlődni,fejlődni!!
2008. dec. 17. szerda 21:52
/Mit vársz a jövő évtől?/

Én azt várom a következő évtől,hogy egyre több önismeretre tegyek szert,és egyre több" hibámmal" tudjak szembe nézni,és egyre tudatossabban éljek.Legyek elég bátor,és ne tunyuljak a hibáim,vagy a téves kis dolgaim felett.Azt is elvárnám ,hogy a fejlődésem rögös útjait járva tisztán lássam mindíg a célt,és ne tántorodjak le róla a kudarcaim miatt.Egyébként javulva a világ is javul körülöttünk.

Most esett le
2008. dec. 10. szerda 20:31
/Ha meglenne mindened, de egyedül lennél (párkapcsolat), hogy éreznéd magad?/

A veszekedés nem az érzelmi csúcs,de előfordulhat,és még építő jellegű is lehet,Én így értettem.Azért elgondolkodom a Te verziódon is a békesség is csak ugyan olyan múlandó és váltakozó.Az életet szeretem ám-blokk.Minden jót!!!ja és nyugalmat anyukám....nyugalmat...

Egyedül nem megy,egyedül nem megy....
2008. dec. 05. péntek 11:00
/Ha meglenne mindened, de egyedül lennél (párkapcsolat), hogy éreznéd magad?/

Mindig is csodálattal néztem azokra az emberekre akik egyedül is boldogan éltek.Biztos vannak hiányosságaim ezen a téren is,de számomra szinte ugyan olyan fontos az életben a társas lét mint bármi más.Egyszerűen szeretem az élet kapcsolati részét is. Szeretek szeretkezni is és azt is szeretem ,ha összebújunk,ölelkezünk,beszélgetünk,és vitatkozunk ,meg néha veszekedünk is.Az élettel kapcsolatban mindent szeretek.Számomra egy kapcsolat az elemi mozgató rugó,az együttlétek pedig segítenek haladni és fejlődni az utunkon.Nagy boldogság számomra ha a párkapcsolatban a teljesség érzését,1-1 pillanatra elcsípem ill.fenntarthatom.Én így vagyok boldog!

Számomra ilyen a karácsony.
2008. dec. 01. hétfő 20:45
/Fontos ünnep számodra a Karácsony?/

Szerintem a karácsony a mi kultúránk legszebb ünnepe. Persze ha egy afrikai, vagy valamilyen természetközeli nép lennénk, azt sem tudnánk mi az a karácsony.

Eleinte, ill. amikor lelkileg nagyon lent voltam, Én is utáltam az egész karácsonyi históriát, vártam hogy teljen el az egész ünnep. Azután meg átalakult minden.

Valójában számomra a szív megnyitásának ünnepe, valahogy olyankor tudatosan nyitjuk szívünket a szeretet ki- és be áramoltatására. Olyankor mindig hálát adok az égnek a családomért, megköszönöm, hogy élnek a szüleim és együtt ülhetünk asztalhoz mindannyian. A gyerekeimben gyönyörködöm, és megköszönöm a teremtőnek, hogy egészségesek vagyunk, és vagyunk.

Olyankor a világért is szoktam imádkozni, meg az egész emberiségért. Megtisztítom a szívemet, és bocsánatot kérek gondolatban azoktól, akiket megbánthattam. Egyfajta megtisztulást is jelent, egyszerű, általam felállított módon.
Számomra ilyen a karácsony.

Hűha
2008. okt. 20. hétfő 20:49
/Az igazság kérdései 4. rész/

Sanyi! Ez egyre brutálisabb, némely kérdésnél "lemelegedtem"! Margó

igen
2008. okt. 16. csütörtök 06:52
/Sors, életút, karma és szabad akarat/

Sanyi !Ez annyira szép, és világos hogy nincs mit hozzászólni!

Szia Dóri!Nagyon megörültem Neked
2008. okt. 14. kedd 09:53
/Boldogulás Spanyolföldön/

Szeretettel üdvözöllek,és örülök hogy Rád bukkantam hol is?...persze ,hogy a Huszti Sanyi weboldalán.A leveledből itélve jól vagy/a kicsit szomorkás Lány/.Remélem és kivánom is ,hogy jólmenjenek a dolgaid...Szeretettel gondolok Rád:Üdv:Korsósné Margó

Köszönet LÉNYEDÉRT
2008. okt. 09. csütörtök 20:33
/Huszti Sándor - Önéletrajz/

Kedves Mindenki! Most is meghatódtam, és elöntötte szívemet a szeretet érzése Huszti Sanyi szavait olvasva. Még én is" gyerekcipőben járok" a lelki fejlődés útján, de rákattantam és nagyon ajánlom mindenkinek, mert ez a teljesség, és nagyon csodálatos ezen az úton járni. Örülhet Mindenki aki ilyen segítőt kap. Köszönet Neked!!!!