Csilla Gazso teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Csilla Gazso teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Hellinger
2009. nov. 04. szerda 10:01
/Hellinger féle Családállítás/

dr János Péret ajánlom
www.phoenixstudio.eu

Van választásod
2009. febr. 17. kedd 10:50
/Kineziológia/

Az oldás , amit a kineziológiában használunk, hatalmas erővel bír, olyan változások indulnak el bennünk, már az első alkalommal, hogy fantasztikus. Én ezzel a hatékony módszerrel foglalkozom, és öröm hallani és olvasni a klienseim által mesélt sikereiket, amiket az oldások során érnek el az életükben. Fantasztikus, higgyetek benne. Én Budapesten és Békéscsabán vállalok klienseket, gyermekcsoportoknak pedig az ország bármely területén vállalok tanfolyamot, amivel könnyebbé tehetik a kis életüket, a tanulást stb. Szívesen küldök szóróanyagot, amennyiben téged is érdekel a módszer.

Csilla

Kineziológia
2009. febr. 17. kedd 10:44
/Kérdezz önismeretről!/

Sziasztok!

Az oldásnak hatalmas ereje van, aki hisz és bízik ebben a hatékony módszerben az megtapasztalhatja. Én oldom az embereket és öröm megtapasztalni a sikereiket, azt teszik amit szeretnének, megtalálják az egységet önmagukon belül, mert minden belőlünk indul, ha bent béke van és harmónia, akkor ezt sugározzuk kifelé magunkból. Rengeteg sikerről tudok beszámolni, tapasztaljátok meg a gyakorlatban is.

Csilla

Tanfolyam után...
2008. márc. 01. szombat 10:06
/Belső látás I./
Szia Sanyi!

Jól éreztem magam a tanfolyamon, új, szimpatikus emberekkel ismerkedtem meg. Néha fáradt voltam, kicsit meleg volt ott bent sajnos.

Érdekes volt, mikor utaztam haza autóval, vezetés közben elkezdtem feltölteni az energia csatornáimat. Fura volt, figyeltem befele, a vezetésre, mindenfele.
Mosolyogtam is magamon milyen jól működöm. :)

Csilla