karma tsering teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

karma tsering teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Kedves Ademon! Szerintem van némi valóságalapja, ha egy pár
2011. jan. 16. vasárnap 21:09
/A Spiritizmusról röviden!/

Kedves Ademon! Szerintem van némi valóságalapja, ha egy pár Deniken dokumentumot és egyebeket megnézel, mindezek tények! Az már megint más kérdés az idő távlatából nézve, hogy több ezer éve mindez, hogy nézett ki valójában? Egy biztos, minden mítosznak van egy eredeti magja amiből ki lehet indulni, aztán ezekre rakódnak rá az eredeti történet toldásai, amik lengendává teszik őket! A Tibeti írások is hasonló égi háborúkról szólnak. -Az égi járműveket Vímánáknak nevezték, részletes dokumentumok vannak róla, de a mai napig nem tudták elkészíteni, mivel nem léteznek a Földön olyan anyagok amiből meg lehetne építeni. Olvasd el a Rámayána-t ahol a százfejű démonkirály ellopja a "Puspakát" -az égi kocsit Kuvérától, amit a gondolatai irányítottak! -Ráma király ezzel viszi haza kedvesét, Szítát- miután legyőzte az óriásokat. -bocs ezeket nem én találtam ki! -de még rengeteg ilyen van, ott van pld. a Titánok harca a Görög mitológiában, a Piramisok relytélye, valamint olyan mérnöki technikával kifaragot kőtömbök, óriási súllyal- amit a jelenlegi technikával is alig vagy eggyáltalán meg sem tudnak mozdítani! Ezért érdemes utánnanézni egy két ilyen dolognak. A Rámayána és a Mahábharata szinte Sci-fi kategória. Kicsit nekem olyan mintha a Gyűrük Ura és a Csillagok Háborúja gondolatvilága találkozna benne. Mindenesetre annyira jó, hogy letenni nem tudtam a könyvet. Nem tudom olvastad e -de nagyon ajánlom, még ha nem is hiszel benne.

Sziasztok! Olvastam ezt a kis párbeszédet. Végül is mindenki his
2011. jan. 16. vasárnap 19:52
/A Spiritizmusról röviden!/

Sziasztok! Olvastam ezt a kis párbeszédet. Végül is mindenki hisz valamiben, ha másban nem a pénzben és a hatalomban, vagyis materialista. Vallási viták pedig mindíg is voltak és lesznek is. Hiszen még az egyforma vallásúak közt is vannak, olyanok akik másként látják a dolgokat. Emberi aggyal az Isten felfoghatatlan, és mi emberek szeretnénk megérteni Őt és azt, hogy mit, miért tesz? A megmagyarázhatatlan dolgokat próbáljuk megmagyarázni és felfogni! Sokan pedig azt hiszik, hogy elérték a megvilágosodást, aztán később kiderül, hogy még nagyon messze járnak tőlle! Igen ez itt a kész átverés, amivel sokan magukat csapják be. Az egó a véksőkig harcol, hogy bebizonyítsa neki van igaza, az ideáljaiból és elveiből nem enged! A vallások közt véleményem szerint a legrészletesebb és mindenre kiterjedő a Hinduizmus, ami olyan mint egy hatalmas fa, megannyi ággal-vallási irányzattal- mégis mindenre kiterjedő. Itt részletesen le van írva, hogy a mai emberiség, sem az első a Földön, és nem is az utolsó. Annyira részletes, hogy le vannak írva azok az idők amikor a Félistenek, vagy a Földönkívűliek itt éltek a bolygónkon, milyen járműveket használtak, sőt még az is, hogy kell e járműveket elkészíteni. Eric Von Daniken, munkásságát ajánlom, aki nagyon részletesen kifejti mindezt több művébben, filmjeiben. Ajánlom mindenkinek továbbá Krishna Dharma- Rámayana és Mahábhárata fordításait, ami a Baktay Ervin fordításaitól eltérően, regényesebben van leírva és feldolgozva. Mégis mindezek csak összefoglaló művek. A Mahábhárata, teljes címén „Mahabháratajudham”, jelentése pedig: „Bharata leszármazottainak küzdelme” vagy „Bharata nagy nemzetségének a harca”. A Mahábhárata nemcsak páratlan költői műként, de terjedelemben is túltesz minden épségben fennmaradt költői alkotáson. 100.000 –slókából, kétsoros versből áll. Létezik egy Angol fordítás is ami 50 kötetből áll, ez az eredeti alapján készült. Mindenesetre nem egy rövid olvasmány, azonban itt többször találkozunk a szövegekben repülő járművekkel, lebegő "démonvárosokkal" légicsatákkal, jó és rossz Istenek közti harcokkal! Ilyen például a részletes fordításban az is, amikor Krisna és Ardzsúna a Felrepülnek a Föld körül lebegő, démonvárosba és elpúsztítják azok lakóit. De ott van a másik kiterjedt mű a Srímad Bhagavatam, ami részletesen leírja,a Legfelsőbb Úr Teremtését, Isten -Gigantikus formáját, ezeken belül az Univerzumok, Bolygórendszerek teremtését is, azok lakóit, az ottani időszámítást, szerintem nagyon érdekes, ajánlom mindenkinek e műveket. -vagy egy korábbi írásomat- http://onmegvalositas.hu/topik/teremtes_es_idoszamitas_hinduizmusban
Végül csak idézni tudok a Bhagavad Gítából-"Az Úrhoz vezető utak látszólag különböznek egymástól de céljuk ugyanaz, és akik ezt látják valóban bölcsek!"

-igen kedves Éva! Talán kérdezzük meg Baktay Ervin urat, aki
2011. jan. 03. hétfő 21:53
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

-igen kedves Éva! Talán kérdezzük meg Baktay Ervin urat, aki keresztül, kasul utazta Indiát! sajnos már nics köztünk. Ettől független nem biztos, hogy csak most találták ki, főlleg nem egy kontinesnyi nagyságú országban mint India. Nagyon sok olyan dolog van amikről még nem is tudunk és feltáratlan előttünk. Kezdve a Holt Tengeri tekercsektől a, misztikus Tibeti írásokig, melyeknek a mai napig alig a negyedét sikerült csak megfejteni! Az összeg pedig a növekvő igényekkel együtt változott . 4-5 új irodát nyitottak, és nyilván ennek is vannak költségei, meg az újonnan felvett embereket is fizetni kell, valamiből szerintem! Mindegy nem akarok győzködni senkit, ez valahol hit kérdése is. Döntsön mindenki belátása szerint!

Kedves Karola!-Itt a Legfrisebb infó!
2011. jan. 03. hétfő 21:27
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Kedves Karola-Itt a Legfrisebb infó! :A Pálmalevelek keresésében is változások vannak
hiszen egyre több, Magyar embernek is találják meg, személyes levelét. Vannak akik
megosztották, az emberekkel ezt az örömet, és el is olvashatjátok a palmalevelek.hu
-Esettanulmányok rovatban! Aki nem keresteti annak, állítólag nincs is, illetve, ebben az
életében még nem elég érett annak megtalálására- ezt nem én találtam ki!
Dr.Michael Newton - Lelkünk útjai című könyvében is, találkozhatunk hasonló úgy nevezett,
élet könyvtárakkal, amik a túlvilágon léteznek, és benne vannak elmúlt illetve, lehetséges
következő életeink, jelenlegi tetteink alapján! Ezért létezhetnek, olyan fejlet lelkek akik
mindebbe beleláthatnak. -én hiszek ebben, ezért a sajátomat el is kezdtem kerestetni. Így le
is írnám konkrétan, hogy is működik a dolog! Regisztrálni kell az oldalra, így behívnak egy személyes találkozóra. -itt szerződést kötnek veled, és újjlenyomatot vesznek tőled. -Az összes költség kb 60-e Ft-ba kerül, mindennel együtt. Ennek viszont csak az első felét kell befizetni, vagyis 30-e Ft-ot. Mindezt lehet részletre is, havi 4500-Ft- jával. Talán így nem olyan megterhelő. A maradék 30-e Ft-ot, csak akkor kell kifizetni (amit szintén lehet részletben) ha már konkrétan megtalálták, leveled és be is azonosítottak. Természetesen személyesen is el lehet utazni Indiába, a felolvasásra aki megteheti! Pálmalveledből annyit fognak neked felolvasni amennyire érett vagy rá, és ami számodra még érthető! Mindezt internetkapcsolat segítségével. A hanganyagot pedig rögzítik amit megkapsz a felolvasás után. -én ennyit tudttam meg a dologról de várom a véleményeket, aki többet tud róla!

Mindössze még annyit, hogy jó Angolosokat-fordítókat várnak munkatársnak, mivel nagyon nagy a fordítandó anyag. Mindenki kap egy sorszámot, szerződéskötéskor és ez alapján nyomon követheti, az oldalukon számozás szerint, hogy hol tart a keresés, mennyi lehet még hátra?
A megtalált levelek jelenlegi aránya 98%-ék szerintem érdemes próbálkozni!
-Ja! egyébként- ha 3 éven belűl nem találják meg leveledet, még 3 évig- azaz összesen 6 évig keresik ezért a pénzért a leveled!

ősi pálmalevelek
2011. jan. 03. hétfő 21:08
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Elég ha csak ezt ütöd be Googl-ba, és kijön egy rakás oldal! -Nem értem mi az,hogy nincs nyom?

Bocs, sajnos lefagyott a Netem, azért írtam kétszer. Ilyen,
2011. jan. 03. hétfő 20:44
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Bocs, sajnos lefagyott a Netem, azért írtam kétszer. Ilyen, keresztkérdéseket, ne tegyél fel Éva, azért remélem Heni is, vagy más is, reagál majd ezekre a kérdésekre. Mindenesetre én úgy döntöttem ha már elkezdtem végig is csinálom, de meggyőzni nem szeretnék senkit mindezzel!

-Mi lenne ha?
2011. jan. 03. hétfő 20:15
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Erre, sajnos eggyelőre kedves Kati, nem tudok neked válaszolni. Csak annyit tudok ajánlani esetleg, hogy ha eljutok odáig mint Éva, és felolvassák, nekem akkor elmondom a véleményem, mennyire tartom igaznak, amit mondtak. -Ha nem lessz igaz akkor is leírom, ha még itt leszek! Persze az megint nem jelent semmit, hogy ezáltal bárki is hinne nekem! Végülis csak a saját tapasztalat számít! -és az a "Ha" szócska, mi lenne "Ha", mégis igaz lenne? -Szerintem ez kelti fel a kiváncsiságot!

-Mi lenne Ha!!!
2011. jan. 03. hétfő 20:13
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Erre, sajnos eggyelőre kedves Kati, nem tudok neked válaszolni. Csak annyit tudok ajánlani esetleg, hogy ha eljutok odáig mint Éva, és felolvassák, nekem akkor elmondom a véleményem, mennyire tartom igaznak, amit mondtak. -Ha nem lessz igaz akkor is leírom, ha még itt leszek! Persze az megint nem jelent semmit, hogy ezáltal bárki is hinne nekem! Végülis csak a saját tapasztalat számít! -és az a "Ha" szócska, mi lenne "Ha", mégis igaz lenne? -Szerintem ez kelti fel a kiváncsiságot!

Oké! Értem a kétkedést, de tegyünk félre egy két
2011. jan. 03. hétfő 19:48
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Oké! Értem a kétkedést, de tegyünk félre egy két előítéletet, mi lenne ha igaz lenne!? Adathalászok mindíg is léteztek, és lesznek is az valószínű. -Mi lenne akkor ha olyat állítanának, amit csak te tudsz, amit senkinek sem mondanál el? Akkor mi van? -Ha mindaz igaz. Erre sokan mondták már nekem azt, hogy ha Jézust a saját két szeműkkel látnák akkor sem hinnék el, hogy Ő az! Miért? Azért, mert nekünk számtalan kézzel fogható bízonyítéktól kezdve a DNS tesztig a mai világban szükség van, arra, hogy bármiben is hinni tudjunk!

Kedves Heni! Nagyon örülök a levelednek, jó, hogy vannak e
2011. jan. 03. hétfő 16:56
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Kedves Heni! Nagyon örülök a levelednek, jó, hogy vannak e témában pozítív vélemények is!
biztos neked nagyobb rálátásod van a dolgokra ha ott dolgozol. -én úgy halottam, hogy
Budapesten több újj, pálmaleveles iroda is nyílt, akkora az érdeklődés. Személy szerint, én
hiszek benne. Annak is örülök, hogy mind több embernek találják meg, és teszik ők maguk-
publikussá azt, ami nyilvános lehet egy ilyen levélből! Valószínű, hogy akinek megtalálják
annak tényleg megváltozik az élete. Mivel mindent máskép lát, és talán tanulni tud régebbi
hibáiból, valamint jobban megérti az összefüggéseket, múltja, jelene és jövője között!

további sok sikert!!