kissguba teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

kissguba teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Ezt még decemberben írtam egy blognak!
2011. márc. 16. szerda 18:45
/Létezik vonzás törvénye?/

Még semmi közöm nem volt a spiritualizmushoz,és a gondolat teremtő erejéről sem hallottam semmit.

A történet:Én Pécsen lakom egy panel lakásban.A feleségemnek a munkájához,amit otthon csinál,szalmára van szüksége.A városban nem igen lehet szalmára akadni.Gondoltam megkérdezem egy-két kollégámat akik falun laknak hogy nem e tudnának szerezni egy-két bálát ,(ami egy évre kb elég lenne)amit kifizetek mindegy menyibe kerülne.Nagy szükség volt a szalmára,mert a feleségemnek megrendelése volt.Meg ígérték hogy érdeklődnek és ha lesz elhozzák.Eltelt egy két nap és mindenkitől azt az infót kaptam hogy nincs szalma.Ez után már állandóan az járt a fejemben,hogy honnan szerezzek szalmát,minden képen szereznem kell.Két nap múlva arra ébredtem,hogy a szalmáról álmodtam ,de pozitív álom volt,mert álmomban valahonnan kaptam két bála szalmát.Aztán ezen kicsit elgondolkodtam: ,de kár hogy csak álom volt,megkávéztam és elindultam a munkahelyemre.A munkahelyem egy falut,Péccsel összekötő út mellett van. amikor odaértem leesett az állam.Pontosan a munkahelyem bejárata előtt hevert két bála szalma, az egyik még teljesen egyben, a másik kicsit szétszóródva.Valószínűleg egy arra járó bálaszállítóról esett pont oda és pont 2 bála. Ha pár méterrel arrébb esik le észre sem veszem az árok és a magas fű miatt.

Aztán délután megbeszéltük a feleségemmel a dolgot.Még azt is kimondtam ,hogy valami felsőbb hatalomnak kell lennie,még ha nem is isten.
Öcsém már jó ideje foglalkozik a spiritualizmussal , ő azt mondta hogy az angyalom próbál üzenni nekem
csak nem hallom meg . Ezen akkor jót vitatkoztunk,mivel én ezeket a dolgokat hülyeségnek tartottam.
Már nem .De akkor azért valahol éreztem ,hogy ez nem volt véletlen.

ennyi!!!!!

Szia k.detti Én is nem rég kezdtem,és bele is zavarodtam mint
2011. márc. 16. szerda 18:34
/Létezik vonzás törvénye?/

Szia k.detti

Én is nem rég kezdtem,és bele is zavarodtam mint te.Egy ideig még az oldalt sem látogattam,mert szükségem volt egy kis szünetre. Pont ma léptem be,hosszú szünet után először.De azt már tudom neked biztosan mondani,hogy nem olyan nehéz így gondolkodni,mint amilyennek tűnik.Csak gyakorolni kell a pozitív gondolkodást,nap mint nap tudatosan,és egy kis idő múlva észreveszed,hogy már több a pozitív gondolatod mint a negatív.Én mióta változtattam a gondolkodásomon,teljesen megváltoztam,pozitív irányba.Ma például végig nevettem az egész napot,pedig még én sem tudom ,hogy mitől volt ilyen jó a kedvem.Egy darabig gondolkodtam rajta, de aztán csak elfogadtam,és örültem neki.

Az oldal elején,fel tudsz iratkozni Sanyi mini tanfolyamaira,amiket email-ben küld el.

Sok sikert neked,és mindig azt tedd amit érzel.(szerintem)

Szia Aditi!Köszi a
2011. jan. 31. hétfő 17:11
/Meditációs szédülés/

Szia Aditi!Köszi a hozzászólást,nagyon érdekes.Ezt még meg kell "rágnom" egy párszor,és ha megvagyok vele,jelentkezem!

SZia Eva!Ígérem azt fogom
2011. jan. 30. vasárnap 10:42
/Meditációs szédülés/

SZia Eva!Ígérem azt fogom tenni amit javasoltál.Várom majd a spéci ábrát.

Szia! elküldtem.
2011. jan. 29. szombat 14:38
/Meditációs szédülés/

Szia! elküldtem.

Szia Eva! Irányított medit
2011. jan. 29. szombat 13:11
/Meditációs szédülés/

Szia Eva! Irányított medit csinálok. Van sok a Sanyitól is és Gunagrihátol is.Látni pedig a bevonzás miatt szeretnék.Vannak irányított vonzás medik is.De ha nem látom azt amit kellene közben, akkor valószínű nem lesz túl hatékony.Vagy tévedek?????

Ettől miért félsz?
2011. jan. 28. péntek 20:28
/Meditációs szédülés/

Köszi a tanácsot, ki fogom próbálni.

Azt hiszem félre értettél.Ezt írtam:Egy dolog aggaszt, vagy inkább szeretném ha megtörténne,az pedig a vizualizáció. Attól félek,hogy nem fog menni a vizualizálás. Én nem tudok elképzelni semmit úgy ,hogy azt lássam is.Csak az agyamban tudom, hogy mit akarok látni de nem látom.

Szia szeti! Nem olvastam még
2011. jan. 28. péntek 19:28
/Meditációs szédülés/

Szia szeti! Nem olvastam még a katarzisról.Mindig úgy kezdem hogy jó dolog lesz.De abban van valami ,hogy félhetek valamitől.Egy dolog aggaszt, vagy inkább szeretném ha megtörténne,az pedig a vízualizáció.Nincsenek nagyon nagy elvárásaim tudatosan,de lehet hogy tudat alatt mégis vannak.

""Talán célszerűbb lenne először a testi relaxációt meg a légzőgyakorlatokat gyakorolnod, fokozatosan áttérve a meditációra.""
Ezeket gyakorlom!

Köszönöm a tanácsot! :)

Szia Eva! Általában este
2011. jan. 28. péntek 19:09
/Meditációs szédülés/

Szia Eva!

Általában este fáradtan Próbálok az útmutatások alapján.Megpróbálok csak a légzésemre figyelni,koncentrálni.Amikor ez már megy,akkor jön az izmok ellazítása.És általában e közben kezdek el szédülni.Nem mindig van így,de már többször előfordult.Az első alkalommal meg is ijedtem,és abba is hagytam a medit.De aztán legközelebb mikor megint szédültem ,(lehet hogy nem is a legjobb szó a szédülés,inkább olyan érzés volt mint ha egy bölcsőben ringatnának.)tovább csináltam a medit,és akkor jött az az érzés, mint ha ki akarnák lépni a testemből.Elég intenzív érzés volt,de nem tudtam sokáig fentartani.

lehet hogy én nem vagyok 100-as.:)) Sőt biztos:)

Ha még is kimennék asztrálisan,majd megírom hol keressetek!!!!!:D

Nehogy azt mondd,hogy titokban őrzik,mert ilyen manapság nem
2011. jan. 22. szombat 19:26
/Energia, tudat,mező/

Nehogy azt mondd,hogy titokban őrzik,mert ilyen manapság nem lehetséges.Tudod már a műhold is belát a szobádba,hogy mit csinálsz:) Köszi Eva hogy figyelmeztettél!! gyorsan abbahagytam amit csináltam:))

Külőmben valamit szeretnék kérdezni Szetitől. Az a 12 smaragdtábla magyarul íródott???

,,A könyv a tizenkét tábla szövegeit tizenöt fejezetre bontva ismerteti, Doreal kommentárjaival kiegészítve. Mivel rendelkezem a szövegek megértéséhez szükséges beavatásokkal és szakrális szaktudással, nyomban láttam, hogy Doreal csak egyes részletekbe volt úgy-ahogy (értsd: jól-rosszul) beavatott. Sajnálatos, hogy egyrészt rosszul fordította angolra az ősnyelv (atlantiszi hun-magyar) szavait, másrészt elképesztő ökörségeket és bugyutaságokat írt a kommentárjaiban, amitől igazi misztikus hablatynak tűnik az egész, nem fontos tankönyvnek és beszámolónak a teremtés működéséről."