Karola35 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Karola35 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Érdekes
2011. jan. 03. hétfő 21:09
/Személyes Pálmalevél-keresés! /

Kicsit szarkasztikusra sikerült a hozzászólásom, csak erős idegzetűek olvassák végig!

Regisztráció szükséges tehát az adataimat meg kell adni a weboldalon.

A személyes kapcsolatfelvétel mennyibe kerül nekem? Erről bezzeg nem írnak részletesen.

"Kérjük, hogy regisztráljon weblapunkon a regisztrációs oldalon. Ezt követõen megkeressük Önt telefonon, és a részletek megbeszélése után egy személyes találkozóra kerül sor, ahol kitöltjük Önnel a keresés elindításához szükséges adatlapot. Ezt az adatlapot juttatjuk el Indiába, a pálmalevél keresõ szent emberekhez. Ők azonnal elkezdik a kutatást, hogy mihamarabb megtaláljuk a kb. 200 lehetséges pálmalevél könyvtár valamelyikében az Ön pálmalevelét.

2. PÁLMALEVÉL KERESÉS - több hónapot is igénybe vehet, különös tekintettel a pálmalevelek nagy számára és térbeli eloszlására, és a növekvõ számú keresésekre (ld. lejjebb).
tovább

Különös tekintettel a pálmalevelek nagy számára és térbeli eloszlására, illetve a keresõk, s keresések növekvõ számára, a keresés idõtartama elõreláthatóan a következõképpen fog alakulni:

Ha az adatlapját személyesen kitölti nálunk

2010. január 14-ig: 1-3 hónap

2010. január 30-ig: 3-6 hónap

2010. február hónapban: kb. 6 hónap

2010. március hónaptól: 6-12 hónap

2010. májustól: több mint egy év"

Tisztára, mint egy piramisjáték - Ha gyorsan fizetsz, feljebb lehetsz...

De ez a legjobb:

"3. BEAZONOSÍTÁS ÉS FELOLVASÁS - a beazonosítás kb. 30 percig tart, s hazánkban történik, a felolvasás kb. 50 perces, s kérésre történhet hazánkban, vagy Indiában (ld. lejjebb).
tovább

Amint megtaláljuk az ujjlenyomatához tartozó pálmalevél köteget, elhívjuk Önt a legközelebb esõ Pálmalevél Központba, hogy egy pálmalevél olvasó szent ember és a tolmácsaink segítségével elvégezzük a beazonosítást, amely kb. 30 percet vesz igénybe.

Amennyiben a beazonosítás sikeres, kérésére megmondjuk a pontos címet, ahol megtaláltuk a pálmalevelét. Innentől kezdve 3 lehetõség áll rendelkezésére:

1. Egyénileg Indiába utazik, hogy felolvastassa magának a pálmalevelét.

2. Csoportjainkkal utazik, amelynek pontos részleteiről január második felétől a weboldalunkon tájékoztatjuk, s lényegesen alacsonyabb költséggel jár, mint az egyéni utak.

3. Budapesti és Megyei Pálmalevél Központjainkon keresztül olvastatja fel, s nem kell Indiába utaznia érte. A központjainkon keresztül történő olvasás két anyanyelvi tolmács (hindi- vagy tamil-angol, illetve egy angol-magyar) és a pálmalevél olvasó szent ember segítségével történik élő internetes kapcsolaton keresztül, ahol életnagyságban találkozhat az íróasztal másik oldalán a pálmalevél olvasó szent emberrel, s a pálmalevéllel. A felolvasás kb. egy órát vesz igénybe, meghitt környezetben zajlik és az eseményrõl hangfelvétel készül Önnek.

Amennyiben a beazonosítás sikertelen, úgy térítésmentesen folytatjuk a keresést."

Csoportosan utazzak Indiába, vagy inkább egyénileg? Ja, és ha ott derül ki, hogy mégsem az én levelem?

Volt már valaki ilyenen? MENNYIBE került neki?
A tolmácsot még csak meg tudnám saccolni, de a meghitt környezetet és a szent embert nem...

Azt hiszem, bevonzom az életembe először a gazdagságot és csak azután érdeklődök tovább ebben a témában.

Karola

Kérdés
2011. jan. 03. hétfő 20:32
/Szülő választás - miért éppen ők?/

Kedves Katalin!

Még csak most ismerkedem az oldallal és a hozzászólásokat sem mindig sikerül követnem...

Soha nem hallottam még arról, hogy "A gyerek három éves koráig van az anyja aurájában". Kifejtenéd ezt nekem kicsit, hogy mivel jár ez vagy tudnál könyvet ajánlani, ahol utána tudnék olvasni?
A kislányom kettő múlt...:-)

Megragadtad a lényeget velem kapcsolatba, köszönöm, hogy tükröt tartottál nekem.
Három hónappal ezelőtt a „véletlen” elém hozta - Susan Forward : Mérgező szülők c. könyvét. Sajnos nem tudtam elolvasni akkor, már látom ezzel MOST már szembe kell néznem. El fogom olvasni amit ajánlottál, John Bradshow : Vissza önmagunkhoz című könyvét is. Köszönöm!
Mióta a belső fejlődés útjára léptem, mindig sikerült kezelnem a felmerülő „leckéket”.
Sokat dolgoztam a belsőmön és TELJESNEK, BOLDOGNAK éreztem magam. Ezután kaptam egy társat. Ismét sok ÚJ dolgokat kellett megtanulnom. Ahogy harmonikus lett a kapcsolatunk, kaptunk egy gyereket. Hááát a mostani leckék nagyon durvának tűnnek, de persze minden viszonyítás kérdése. :-)
Úgy gondoltam a szüleimmel rendeztem a kapcsolatom. Sokat „neveltem” őket mióta férjhez mentem. Nagyon szeretem őket, de ha őszinte vagyok édesanyám irányító, szavakkal verő, édesapám pedig alkalmatlan szülő kategóriába sorolható lenne. Persze nekik sem volt egészséges szülői mintájuk, így nem is tudhatták hogyan kellene jól csinálni. Kisgyerekként közöltem velük, hogy engem biztosan adoptáltak, vallják csak be! Ráolvastam a hibáikat… Nem volt szép gyerekkorom.
Végig csináltam Brandon Bays : Belső utazását és szívből megbocsájtottam nekik. Most jó a kapcsolatunk, a karácsony is veszekedés és manipulációk nélkül telt el. :-)
Most jött el az ideje, hogy a csontvázakat kiszedegessem a tudatalattimból. Űgy tűnik csak így válhatok jó anyává… és az önértékelésem is így lesz újra teljes.
Kicsit sokat írtam, de tényleg hálás vagyok, hogy pályára állítottál.

Minden jót neked

Üdvözlettel: Karola